Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS Łomża |
Czy osoby znające temat (działacze, kibice) mogą mi powiedzieć co się stało z naszym klubem. Od początku sezonu zagrali 6 meczy i 6 wygrali, zdobyli 29 bramek, stracili 4. Z tego co pamiętam to nie zawsze tak grali - co się zmieniło? (chyba, że źle pamiętam). http://www1.gazeta.pl/bialystok/1,35239,1671229.html --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS Łomża |
Efedryny dostali.
|
|
I jeszcze jedno... jak to mozliwe? - może ja się nie znam na punktowaniu meczy w IV lidze...... po 5kolejce Supraślanka była na ostatnim miejscu i miała zero punktów http://www1.gazeta.pl/bialystok/1,35245,1658601.html w 6 kolejce SUPRAŚLANKA SUPRAŚL zremisowała z POMORZANKĄ (???) SEJNY 1:1 i nadal jest na ostatnim miejscu ale ma 2 punkty........ Stawiam na bład drukarski.... ale może czegoś nie wiem? --- PGG
|
|
bez przesady. mnie te wyniki nie dziwia. liga jest "przenno-buraczana" - jak ktos kiedys fajnie powiedzial. tak naprawde, to kto gra w tej lidze? suprasl, czeremcha, sejny, stawiski... nie ekscytujmy sie tak tymi wynikami- tym bardziej, ze w skladzie lks jest w tej chwili dwoch pierwszoligowcow. bez hurraoptymizmu. zobaczymy co pokaza w trzeciej lidze. awansu im zycze jak najbardziej, gdyz chodze na wszystkie mecze lks. ale fakem jest, ze tysiac osob na trybunach- dawno tego nie bylo.
|
|
Ja tez mile jestem zaskoczony tegorocznymi wynikami LKS-u, obserwujac ich poczynania tylko tak z dystansu. Ale te wyniki to chyba nie tylko mozna zawdzieczac nowoprzybylym pierwszoligowcom; widze takze ze Rafal Boguski, wychowanek LKS-u, ktorego podziwialismy, tu w Stanach, pdczas zeszlorocznego turnieju im. Kazimierza Deyny, takze jest jednym z filarow tej druzyny. Zycze im zeby aby tak dalej, no i aby w nastepnym sezonie juz w trzeciej lidze. W tych tak trudnych czasach dla Lomzy i Lomzyniakow taki awans na pewno mialby pozytywny wplyw, przynajmiej na ludzi interesujacych sie sportem. Pozdrawiam, Rysiek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |