Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obiady |
hej wiecie moze gdzie mozna wykupić smaczne obiady od pon do piatku i jakie są tam ceny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obiady |
powiem ci ze dobre obiady i tanie mozesz wykupic w szpitalu na pilsudskiego. Patryk Grabowski
|
|
A ugotować to nie możesz, taniej smaczniej i wiesz co jesz,
|
|
I własnie dlatego lepiej kupić gotowy to wtedy nie wiesz co jesz i lepiej smakuje.
|
|
No fanka bocianka, teraz mnie zagięłaś , a staremu gotujesz czy gotowce .
|
|
chodzi mi o wykupienie dla jednej osoby i to uczącej się tyle...
|
|
spytaj sie w smakach podlasia na mickiewicza
|
|
BARDZO SMACZNE SA OBIADY W AGROBIZNESIE. POLECAM
|
|
A ja Ci moge polecic obiady w Barze Smakosz. Wykupujac miesieczny karnet na obiady zaplacisz po 10zl za obiad. Moja babcia je tam od 8 miesiecy i sobie chwali... a
|
|
A ja Ci moge polecic obiady w Barze Smakosz. Wykupujac miesieczny karnet na obiady zaplacisz po 10zl za obiad. Moja babcia je tam od 8 miesiecy i sobie chwali... a
|
|
ostatni raz jak jadłem to dostałem kwąśną zapiekankę z pieczarkami i serem, która raczej nie powinna być kwaśna. wcześniej jadłem schabowego, który nie był przyprawiony.To były moje dwie i ostatnie wizyty w tym barze. co do dobrych obiadów - szpital od 8 do 15 zł smak podlaski od 10 do 20 zł
|
|
Jak to gdzie Zajazd Ryś :P
|
|
"swojskie jadlo" na nowogrodzkiej. Obiad kompletny za 12zl i najjesz sie do syta, smacznie i zawsze pare opcji do wyboru. Najlepiej pochodzic w miejsca, ktore podpowiedzieli i posprawdzac gdzie Tobie przypasuje.
|
|
W barze Alicja na Szosa Zambrowska vis a vi bylego budynku Urzedu Wojewodzkiego.Nie wiem jak cenowo ale b.smacznie i czesto przychodza tam osoby szukajace niedrogich miejsc do stolowania sie.
|
|
już nie ma Alicji. stoi teraz tam Chata Szuwarka czy jakoś tak;) a czy dają tam teraz obiadki to nie wiem. A może pogadaj z jakąś miłą sąsiadką, która będzie Ci gotować? We własnym zakresie plus marża dla sąsiadki za 10 zł można dobrze zjeść:)
|
|
W ''Perle'' na Piłsudskiego na przeciwko eskulapu ,kilka opcji każdego dnia i 16zł za obiad.
|
|
w budynku Urzędu Wojewódzkiego polecam
|
|
Polecam Swojskie Jadło - mają punkty w Sądzie, Urzędzie Miejskim i byłym Wojewódzkim. Za 12 złotych masz komppletny obiad z zupą, drugim daniem (ziemniaki, mięso, surówka) i kompotem. Jadłem w kilku miejscach i tam jest najlepszy stosunek cena/jakość. Dania są świeże codziennie przygotowywane.
|
|
Kupuje obiady dla starszej osoby jak również czasami dla siebie na ul.Nowogrodzkiej tuż przed nadleśnictwem . Cena 11zł. jedzenie dobre można sobie wybrać z trzech dań proponowanych przez obsługę .
|
|
Też polecam Perłę na Piłsudskiego. Duży wybór dań dnia, duże porcje, i po 16zł.
|
|
polecam nowa restauracja na Farnej , tam jest obiad dnia coś rewelacyjnego. Riposta
|
|
A po ile ten obiad dnia?
|
|
Autor: P.A. (---.opera-mini.net) Data: 12-11-11 00:47 "swojskie jadlo" na nowogrodzkiej. Obiad kompletny za 12zl i najjesz sie do syta, smacznie i zawsze pare opcji do wyboru. Najlepiej pochodzic w miejsca, ktore podpowiedzieli i posprawdzac gdzie Tobie przypasuje. raz tam byłam - stado lumpów tam siedziało i wóde pili
|
|
Dobry obiad można sobie samodzielnie przygotować
|
|
Polecam jadłodajnię Apetyt na Mazowieckiej.
|
|
Z tym muszę się zgodzić. Od jakiegoś czasu wolę sobie sama gotować w domu. Wiadomo,że raz na jakiś czas wyskoczymy na pizzę ( głównie ze znajomymi), ale to raz na tydzień, dwa.... Kebabów nie jem ponieważ nie przepadam :) Staram się robić obiadki z sezonowych produktów. Posmakował mi bigos z cukinii - miła odmiana od typowego bigosu. Jak i lżejsza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |