Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
traumatolog ortopeda pomóżcie |
chce prywatnie udac sie na wizyte tylko nie wiem do kogo w lomzy. nie chodzi o złamania tylko mam na nodze guzy które bola i na całej nodze czuje piekacy ból. na pogotowie nie pojde bo tam odesla mnie z kwitkiem albo dadza tabletki przeciwbolowe ktore i tak mi nie pomagaja, a bede w lomzy dopiero wieczorem. nie mam pojecia kto w lomzy zajmuje sie takimi przypadkami..........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: traumatolog ortopeda pomóżcie |
Dr. Iwanowicz na hipokratesa
|
|
nie dr. Iwanowicz tylko Iwanowski ale bez porównania bardziej kompetentny jest dr. Gołaszewski prywatnie przyjmuje we wtorki na Kazańskiej
|
|
no tak sorry pomyłka, ale Gołaszewski prowadzi tylko na początku a później odsyła i rób sobie co chcesz a Iwanowski prowadzi cały czas nie wiem jak będzie w Twoim przypadku, ale w naszym jest narazie ok.
|
|
Gołaszewski prowadzi do końca a Iwanowski naciaga leczenie dawno zakończone a on dalej leczy i bierze kasę a poza tym Gołaszewski jest miły i ma ogeromna wiedzę z dziedziny traumatologii a Iwanowski to gbur
|
|
a wiecie czy dr Gołaszewski robi usg na miejscu, ile kosztuje wizyta i czy nie ma kolejek do niego??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |