Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Horror? Czemu nie ? |
Czasami mam wrażenie, że tylko ja się lubię bać ... Niektórym wystarczy sam ścieżka dźwiękowa by opuścić pokój z wyrazem dezaprobaty na twarzy.... Jakie horrorki polecacie na długie (urlopowe) wieczory? Miłośnicy horrorów łączcie się ... Pozdrawiam PS I nie radźcie mi oglądania relacji z Sejmu - bo tam (jak niektórzy twierdzą) mamy do czynienia z połączeniem tragifarsy, komedii i horroru :P T i g e r
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Horror? Czemu nie ? |
piła (saw); piła 2 ; egzorcysta; dom na nawiedzonym wzgórzu; teksańska masakra; wrong turn; Egorcyzmy Emili Rose; 13 duchów; Darkness Falls; The grudge; ;)
|
|
Polcam "Wrong Turn", dość stary, ale warto zobaczyć.
|
|
mogą być również te starsze bo mam spore zaległości ... Nawiasem mówiąc, dla niektórych moich kolegów film sprzed roku lub dwóch jest juz stary :D Dzięki z góry T i g e r
|
|
Ekranizacje powieści S. Kinga są niezłe, np."To". Durne, ale do bania się są opowieści o Fredim Krugerze. Zresztą pewnie już to widziałeś, bo to stare. A siostra mi kiedyś opowiadała pewien horror, który widziała w kinie - "Zemsta po latach", potem bałam się iść do łazienki. Miłego bania się;) Allinka
|
|
Ze starych - "Lśnienie", oraz "O dwóch takich co ukradli piłę motorową w teksasie"...
|
|
Moherowy Roman. Thriller społeczny z koniem w roli człowieka.
|
|
Wole horrory niz komedie
|
|
horrory: " Egzorcyzmy Emily Rose" "The tale of two sisters"- bajka o 2 siostrach " Bunshinsaba" a polecam już ni z horrorów,bardziej tchnione i wzniosłe: *smak życia *kodeks 46 *milion dolars babe/y *miasto gniewu *sin city + green street hoolignas +underground "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Nienawidzę horrorów! Nie cierpię się bać! Jak już coś zacznę oglądać i mnie "wciągnie", to potem przy każdej mrożącej krew w żyłach scenie odwracam głowę, zamykam oczy, zatykam uszy, albo wrzucam Discovery dla relaksu i ukojenia skołatanych nerwów! Popełniłam przed laty ten błąd i obejrzałam "Omen" do końca... Do dziś go pamiętam! A na każdej oglądanej fotografii szukam rysek na postaciach i drżę, czy aby ta ryska to nie jaka kryska, która przyjdzie na tę porysowaną postać!! Brrrrrrrrrr!!!! Łłłłoooo Jezu!!!!! Jantar
|
|
W życiu są lepsze horrory. Oto pogotowie przyjeżdża po chorego, pakują go sprawnie do karetki, która rusza i krąży po ulicach miasta jak widmo. W tym czasie rozpaczliwie szmocącemu się choremu pielęgniarze wstrzykują Pawulon... już rzęzi coraz ciszej... ciszej.. wreszcie zastyga w smiertelnym bezruchu... Wtedy budzi się z letargu lekarz - który dotąd niczego nie zauważył- i nieświadomy tragediii wypisuje akt zgonu. Karetka pogotowia zdąża więc szybko po nocnych ulicach Łodzi ku ostatecznemu przeznaczeniu martwego już człowieka, ku bramie zakładu pogrzebowego... Dopiszecie inne horrory z życia? Zbych
|
|
Klątwa Telefon Klątwę polecam trzyma w napięciu przez cały czas nie pozwala odpocząć. Scieżka dzwiękowa nie ujawnia że "coś się wydarzy".
|
|
Jantar: jak byłem mały to podczas oglądania horrorów właziłem pod stół, a potem podobnie ja Ty... w efekcie byłem bardziej przerażony niźli główni bohaterzy filmu. Inne horrory z życia ?? - proponuję nie cytować łódzkiego pogotowia antyratunkowego. Połóżcie się na 2 tygodnie do naszego szpitala. Wrażeń wystarczy na kilka lat!
|
|
No ale wyrosłeś z tego, chiba..? :)) A ja jakoś ni mogu.. Jantar
|
|
Wszystkie polskie (i nie tylko) seriale to jeden okropny horror.
|
|
Nie oglądam horrorów bo mi się snią po nacach ja wole coś z stylu XXX :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |