Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr szuksztrul nr tel!!!! |
Witam, mam pytanie, czy ktoś posiada AKTUALNY nr telefonu do Pani Szuksztul Joanny?? Bardzo proszę o informację. Z góry dziękuję :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr szuksztrul nr tel!!!! |
masz na karteczce przy gabinecie. Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję
|
|
W tym rzecz, że ja nigdy u tej Pani nie byłam, a chciałabym sie na wizytę umówić. a do tego mi nr tel AKTUALNY potrzebny. Tak więc proszę ludzi miłych i uprzejmych o przysługę. Dzięki.
|
|
a czym się ona zajmuje jaką specjalizacją? Lala22
|
|
Proszę: 18-400 Łomża, al. Legionów 40 podlaskie Tel.: 864731346 lek. stomatolog.
|
|
Ten numer mam, ale nikt nie odbiera. Dlatego pytam na forum, bo może ktoś zna nr, pod którym Pani doktor w końcu odbierze.. :/
|
|
Pani doktor Joanna Szuksztul pewnie mocno zajęta, musisz dzwonić do skutku tel. 509 770 991 lub udaj się do gabinetu w godz. przyjęć.
|
|
A w jakich godz przyjmuje??
|
|
Pani doktor przyjmuje na NFZ w poniedziałek i środę w godz. 16.00-18.00, prywatnie po uzgodnieniu telefonicznym, dokładne godziny podane są na kartce przy gabinecie przy Al. Legionów 40 (budynek przy 4+ ) II piętro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |