Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sala zabaw dla dzieci |
Hej młode mamy, jaką sale zabaw możecie polecić w Łomży. Nie pochodzę z Łomży i nie znam tutejszych placów, wiec proszę was o pomoc. Jeśli możecie podajcie jakieś namiary, np. tel, strona internetowa. Z góry dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sala zabaw dla dzieci |
cześć, jestem akurat młodym Tatą i najbliższa taka sala jaką znam, to na Białołęce na ul. Odkrytej;) W Łomży też podobno są i chętnie się dowiem gdzie:)
|
|
Wiec tak ja najbardziej lubie tzn moj synek lubi :) sale zabaw Urwisek to jest na ul.Ks.Anny nowe bloki numeru nie pamietam i druga to Bajkowa Planeta niedaleko szkoly nr.7 na ul.Mickiewicza
|
|
http://www.urwisek.lomza.pl/ na Ul.Przykoszarowej tez jest tam gdzie sala weselna Amadeus W życiu piękne są tylko chwile ....
|
|
Tęcza na ul. Waryńskiego numeru nie pamiętam
|
|
nowy plac powstaje na reymonta tam gdzie był sklep grand market
|
|
I to nie jest reklama nowej sali;)) Wcale a wcale;))) Ot, ktoś nie z Łomży pyta o sale zabaw w Łomży. Dobre:) A
|
|
Nowa sala na Reymonta nie jest chyba jeszcze czynna, wczoraj o 16.00 było ciemno.
|
|
Czynna była już w poniedziałek :) Ale jak dla mnie troche drogawo...
|
|
A ile płaciłaś za godz?
|
|
promocja do końca listopada 14 zł bez limitu czasowego, bez promocji 11 zł pierwsza godzina, następna trochę taniej itp...
|
|
to malo konkurencyjni sa, w Tęczy godzina 4zł.
|
|
No własnie pierwsza godzina 11 zł, druga 6 zł. Urodziny dla max 10 dzieci to cena 200 zł/2 godz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |