Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GDZIE I ZA ILE MOZNA POJSC NA ANDRZEJKI ??? |
WITAJCIE GDZIE I W JAKIEJ CENIE MOZNA POBAWIC SIE NA ANDRZEJKACH, NIE JESTEM Z ŁOMZY WIEC LICZE NA DOBRE PROPOZYCJE POLECCIE COS FAJNEGO :):):) POZDRAWIAM ŁOMŻYNIAKOW:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GDZIE I ZA ILE MOZNA POJSC NA ANDRZEJKI ??? |
Można iść na kebaba cena10-15 zł.
|
|
w domu za darmo
|
|
jak nie z Łomży to po co tu?
|
|
labirynt a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Damian zero pomyslow... Zrobcie z kolegami w stodole jakas potupajowe. Ogloszenia na drzewa porozwieszac i jeszcze moze zarobicie na tym. Rusz glowa hahahahahaha ...
|
|
Zapraszam do Nikodem Clubu ul.Nowogrodzka 9 :) nie ma lepszego lokalu Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Polecam Bar "Chata" na Szosie Zambrowskiej (dawna "Alicja"). Dobra kuchnia, mili właściciele, 60 zł. od osoby. Polecam. Fajni ludzie przychodzą na imprezy.
|
|
Z tego co wiem to w starej waciarni 160 od pary a jak się idzie w 3 pary to 140 od party :) Czekam az mi powiedzą ile sylwek tak będzie kosztował, jak ktoś będzie wiedział niech pisze :) Ja...
|
|
ale Andrzejki są 30 ja chciałabym pójść 30 ale pewnie wtedy nic niema gitara gra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |