Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto poleci solidnego lakiernika samochodowego |
kto zna solidnego lakiernika samochodowego lomzyniak24
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto poleci solidnego lakiernika samochodowego |
Krzysiek Dabrowski szosa do mezenina od strony zawad . Robi profesjonalnie ale i roboty ma sporo . Podjedz albo zadzwon i zapytaj Paranoje...
|
|
Pan Cwalina Nowogród.Polecam.
|
|
ale dogadać się z nim trudno. A może Zawalich? VERGISS MICH
|
|
w kisielnicy droga na kolo na zakrecie
|
|
nie, nie ,nie zawalich jego filozofia to tu się zasłoni zbiorniczkiem do spryskiwaczy tutaj tapicerka a tutaj nikt nie zauważy a inny głupi się nie zna ipomyśli że tak ma być lomzyniak24
|
|
aha VERGISS MICH
|
|
konarzyce ul lipowa Wojtek Kołakowski ma własną mieszalnie i maluje w komorze robi naprawde super
|
|
w Rakowi Boginie jest warsztat Auto Sawiccy. Bardzo dobrzy fachowcy. Oplaca sie podjechac z lomzy bo i ceny maja dobre
|
|
Rogall robiłeś u niego, czy jesteś znajomy? VERGISS MICH
|
|
:) Ktoś mnie poszukiwał : jak blacharka powypadkowa to zapraszam do mnie : AUTO CZĘŚCI ZAWADY UL. SIKORSKIEGO 126 E 18-400 ŁOMŻA jeżeli chodzi o lakierników to wyczesałem dzwona ostatnio i postawiłem do Sawickich Rakowo Boginie i jestem zadowolony lakier ładnie położony brak morki na lakierze :) jeżeli chodzi ogólnie o lakierników to daję listę : Cwalina Nowogród , Zawalich Nowogród , Kozłowski Nowogród , Car System Piątnica , Kulesza Piątnica , Auto Kołakowski Konarzyce , Dziemiński Konarzyce , Bałazy Łomża ul. Wesoła :) i wielu innych nie chce mi się bazgrać a wykonanie pracy zależne jest wiadomo : od materiału lakieru blacharki użytej do odnowy oraz oświetlenia a tak , że od tego jak mocne było uderzenie czy fartuch czy podłużnice były ruszone :) lub inne konstrukcyjne elementy pojazdu . Po mocnym dzwonie wiadomo auto nie będzie jak fabryka. ale fajnie ejaaaa
|
|
na pewno nie polecam P.Kurak wieksze problemy niż to warte i większe straty
|
|
Grala- Na granicy Kupisk Starych z Nowymi __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
Robiłem swoje autko u sawickich i lakier byl do poprawki po paru dniach zauważył to kolega był zle położony poprostu trzeba było się dobrze przyjrzeć a ceny jak wszędzie
|
|
nie o cenę chodzi tylko o dobry warsztat w którym nie leci się po łepkach lomzyniak24
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |