Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KTO nawiaze kontakt |
Obecnie przebywam w New York i chcialabym nawiazac kontakt z ludzmi z lomzy gdyz tesknie za tym miastem i chociaz przez internet chcialabym jakos sie wlaczyc w jego zycie.....jesli jest ktos taki kto mialby ochote sie odezwac bede wdzieczna..............pozdrawiam malinto...malinka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KTO nawiaze kontakt |
witaj zza morza..... :) zza oceanu.... :)) ...korzystaj±c z okazji..... bywasz na Greenpoincie? ....może nawet mieszkasz.... o co mi chodzi...? chciałbym się dowiedzieć czy działa jeszcze "Ogródek" (Antiques Pub) na Manhattan Ave. .....bo tak przymierzam się żeby odwiedzić starych znajomych, ale jak tej knajpki nie ma, to ich nie znajdę.... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Bardzo chętnie pokoresponduję
|
|
Witaj. A ja mieszkam w Toronto i zapraszam na swiatowe dni mlodziezy, ktore beda sie odbywac w mojej dzielnicy. wiesiek dabrowski
|
|
no a ja jestem z lomzy i co ? i nic hehe
|
|
Hej!! jak dawno wyjechalas z Polski? Wiesz, mialam kiedys kolezanke ktora miala tak samo na imie i taka sama ksywke. Czy nie chodzilas kiedys do LO? ja jestem w Chicago, wiec... zapraszam jak bedziesz miala szanse na wakacje :-)
|
|
Hej Aniu!! Tez chetnie poge pokorespondowac z Toba, zamierzam tez w najblizyszm czasie udac sie do NY, moj kumpel juz tam jest 2 lata i niezle sobie radzi:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |