Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Introlan--czy wszyscy mają problem ?? |
Od kilku dni dostaję szału--mam neta z Introlanu--16Mb , strasznie muli , strony wolno się ładują , momentami w ogóle nie działa .Speedtest wykazuje mniej niż 1Mb,czy to jakaś awaria?? macie te same kłopoty?? Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Introlan--czy wszyscy mają problem ?? |
U mnie speedtest wskazuje 22mb,nie mam na co narzekać
|
|
U mnie pokazuje tyle. Nie wiem czy to dużo czy mało ale problemów nie mam .
|
|
To znakiem tego tylko u mnie . Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
to jest normalne w introlanie. znam conajmniej 20 osob, które mają ten sam problem. Taki sam jak Ty, ja i wiele wiele innych. Już niebawem przenoszę się do konkurencyjnej firmy, bo szczerze mam już dość, ich gadania, że wszystko jest w porządku, że problemy techniczne, co jest zwykłą ściemą. Ja internetu potrzebuję do pracy i każda przerwa w dostawie neta to dla mnie strata. A tutaj połowa czasu w necie to jednak brak neta. taka jest prawda, że do pracy to on się nie nadaje.
|
|
Plea... chyba też tak zrobię.Umowę mam do grudnia.Szlag mnie trafia,jak muszę czekać na otwarcie strony 2-3 min.Pytam za co 50 zł--skoro to nawala?? Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
A z jakiej firmy da się założyć w centrum?? Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
ja rok temu tak sie wkurwilaqm ---ze NATYCHMIASTOWO ROZWIAZALAM UMOWE A BYLAM U NICH PRZEZ PONAD 5 LAT! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wrrr....nawet tutaj nie mogę wejść--teraz mi się udało:( no porażka jakaś,ostrzegam każdego przed tą firmą.To nie pierwszy raz,ciągle są jakieś awarie. Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
|
Ja mam 22 na 5 i jest O.K. Bee
|
|
To tylko u mnie jest awaria? Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Znowu nagonka na Introlan. Jestem użytkownikiem tej firmy już od długiego czasu i nigdy nie spotkałem się z nieprofesjonalną usługą z ich strony. Anonimowo poględzić bzdury w internecie każdy może, piszę tak ponieważ temat rozpoczął znowu ten sam użytkownik czyli albo były pracownik firmy bądź też konkurencja... ja nie mam żadnych zastrzeżeń do Introlanu, pozdrawiam. -
|
|
Mam internet z tej firmy od prawie 3 lat. Jest wszystko ok. Potrzebuję go również w mojej pracy zawodowej - nigdy mnie nie zawiódł. W Introlanie mogę pracować nawet i podczas burzy. Wielokrotnie znajomi po przeraźliwym i hukliwym strzale pioruna nieopodoal (a mieszkamy blisko siebie) musieli wymieniac karty sieciowe bedac w konkurencyjnych sieciach, ja nie musialam :) Pozdrawiam! szeroki usmiech
|
|
Barto111--pleciesz jak potłuczony.Nie jestem konkurencją,aleeeeee tumanie użytkownikiem Introlanu i mam ciągle problem,czyli od września. Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
ogarnij się :) zastanawia mnie jedno... odpisujesz na wszystkie posty... przecież masz taki problem z netem, że Ci się wszystko muli, jednak na forum jesteś online cały czas. Czyżby koniec problemu? nieee... ? Pozdro -
|
|
jestem w Introlanie kilka lat... mam stały dostęp. Wszystko jest na prawde okej... "oburzona mama" jesteś nieliczną osobą chyba... która ma problem u nich.. Introlan czekam na kolejne fajne promocje odnośnie neta z waszej firmy :) Elo!
|
|
Kiedy miałem internet z Introlanu to nigdy nie miałem z nim problemów. Prędkość zawsze była Ok.
|
|
Barto111--myślisz,że net zaczyna się i kończy na forum???--mam inne zajęcia,a stron których potrzebuję--,,tną się jak cholera,,. Masz jeszcze jakieś pytania?? Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Autor: Barto111 -pieprzysz jak potluczony!!!!!! no chyba ,ze jestes pracownikiem introlanu!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
http://www.mobilnyinternet.com/internet-speedtest.html
|
|
rzepicha--masz rację,to pewne,bo nie rzucałby się jak gÓwno w betoniarze.Chłopie--nie powinieneś się,,wypowiadać,,jak masz zły humor;/yhh...nie trawię tak nieżyczliwych typów Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Mam u nich internet od niedawna ale w stosunku do sąsiadującej konkurencji za najtańszy abonament mają 4 razy szybsze łącze - 25 zł konkurencją 250 kb/s a introlan 25 zł za 1 mb/s a nocą 2 mb/s.Jak na razie pozytywne zaskoczenie.
|
|
Oburzonamama [color=red]a kiedy Oburzonamama ostatni raz skanowała komputer anty wirusem? [/color]
|
|
Andy C to nie to.Była awaria i monter naprawił:) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Oburzonamama czyli to była zwykła złośliwość przedmiotów martwych:)
|
|
ist 256 kilo za 25zl hahaaha dobre ,ze jeszcze operuja taka predkoscia.
|
|
jak by ktos sie podlaczal do introlana niech pisze to ja polece jako znajomego i bedziemy mieli razem jeden miesiac za 1zl. Promocja polega na: – jednorazowej obniżce opłaty abonamentowej na kwotę 1zł z VAT.
|
|
godzine temu mialem 20Mb/s a teraz mam 4Mb/s u nich tak bywa
|
|
Andy C--dokładnie tak;/ tyle,że ja mam tego pecha zawsze podczas długich weekendów.Pozdrawiam forumowiczów i dziękuję za wypowiedzi:* Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |