czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wolontariat

Cześć.
chciałabym być gdzieś wolontariatem. Są mi potrzebne punkty do szkoły średniej i muszę gdzieś się zapisać. Proszę was jak wiecie coś na ten temat to napiszcie :) Pozdrawiam dzięki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wolontariat

jak dasz numerek to Ci powiem hehe ;)

...

Wolontariusz dla punktów , no to pozdrawiam twoich podopiecznych

Zgłoś się do schroniska dla zwierząt. Tylko podejdź do tego z sercem, a nie byle być dla punktów.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

zgłoś się do Hospicjum w sprawie wolontariatu na ul. Rybaki tel.86 216 66 16

podaje link oni potrzebują takich ludzi ...

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DNpZBOH6cLQY%26feature%3Dshare&h=RAQFc1fIi

mała do hospicjum niech się lepiej nie zgłasza. Tam ludzie i tak cierpią i ktoś komu potrzebne są punkty do szkoły średniej raczej nie będzie tam potrzebny. W schronisku może chociaż boksy dla psów posprząta i nikomu nie zaszkodzi :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

ja nie podchodzę do tego jak do punktów do średniej... może to tak brzmi ale mi nie chodzi tylko oto... czytałam inne posty na forum i jak nie pisano tam o tzw punktach do średniej to nikt nie odpisywał tej osobie albo było pisane tylko bzdety. Fakt potrzebne są mi punkty ale nie robię to tylko wyłącznie dla punktów. jak by była taka możliwość to chętnie się włączę.

Polecam schronisko - każda dłoń się tam przyda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org