czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ktos pobil starszego mesczyzne

ktos ok godz 13 -14 na ulicy legionow przy stokrotce i tym barze ktos pobil starszego mezczyzne .. czy sa jacys swiadkowie ??

Odpowiedz na tę wiadomość

ktos pobil starszego mesczyzne

co w tej Łomży się dzieję, POLICJA na chodniki !!! najlepiej to zatrzymać kierowcę i wlepić mandat !!! gdzie jest ta nasza Łomżyńska POLICJA. W większym mieście chodzą w kilku po "ulicach" a u nas... boją się chyba, ile
jeszcze osób musi zginąć ? nie tak dawno pożegnaliśmy Wiceprezydenta...
i niczego się nie naumieliśmy. Kota nie ma myszy harcują

wrrrr

Re: ktos pobil starszego mesczyzne

Komendancie!
Prosze zmienic kryteria wyplat...
Nie za punkty z mandatow ... a za pomoc spoleczenstwu!
Ostatnio mandat dostal znajomy ktory zachowal sie kulturalnie na drodze i przepuscil kierowce z podporzadkowanej..
Tak nie moze byc!

Nie zmienia, bo z mandatow lataja dziure budzetowa i policjanci zarabiaja. Takze...

...

Ciągle mówicie i narzekacie na policję,a co z PRZECHODNIAMI ??rąk nie mają,odruchu pomocy potrzebującemu?? nie wierzę,że nikogo o tej porze nie było na chodniku,ulicy.

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Nie latają żadnych dziur mandatami...
Pieniądze np. z fotoradarow idą do gminy aby później wójt popodnosil płace wszystkim tym obibokom w urzędach

przechodnie mieli pomoc? Policja jest jak d*%#@a od sra#@&$ a żeby. Mają nas bronić, pomagać, za to dostają nasza kasę!

Przechodniu jeśli jakiś debil chciał Ciebie rozjechać na przejściu , to zapamiętaj numer i zaraz zadzwoń na policję. Bez waszej pomocy nigdy nie będzie dobrze.

2 tyg. temu na Al. Legionów koło szkoły muzycznej zatrzymałem się aby przepuścić kobietę z wózkiem na przejściu, a koleszka BLM reno Laguna lewym pasem jakby nigdy nic babce przed nosem przeleciał. Kobita oczy miała jak przy porodzie, brakowało centymetrów.

Zatrzymał się na światłach, podjechałem i mówię idiocie co wyprawia, w odpowiedzi pan odjął od ucha telefon i z ruchu warg wyczytałem słowa KIEGO ***** ?

Bez komentarza.

Wadolek--pewnie z Twoich szczególnie są opłacani,z biednego zasiłku,który bierzesz;/

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Wądołek ma rację. Dlaczego mam się bać nawet w biały dzień wyjść na ulicę? Gdzie są patrole? Jestem kobietą i nie wyobrażam sobie jak miałabym obronić kogoś na ulicy przed bandą jełopów szukających rozrywki.
Policja jest od tego, by ludzie czuli się bezpiecznie. I właśnie m.in. za to dostają pieniądze (z naszych podatków).

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wadolek

po prostu nie zastosowal sie do znakow
CZYLI NIE ZNA PRZEPISOW?
powinni od razu prawko zabrac

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org