Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Basen |
Siema. wiecie czy na basenie w łomży obowiązkowe są czepki na jednym jak i na drugim??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Basen |
na nowym napewno tak!!!!!!!!!!
|
|
NA WSZYSTKICH BASENACH OBOWIĄZUJĄ CZEPKI. OBOWIĄZKOWE SĄ TAKŻE KLAPKI POD PRYSZNIC.MIŁEJ KĄPIELI!
|
|
@bapa9 Niestety niewiele w życiu widziałeś/widziałaś. Na łomżyńskich basenach, w Zambrowie owszem sa obowiązkowe, ale już na takiej Warszawiance juz nie.
|
|
Bo u mnie kobieta nie chce zakłądać czepka :) i powiedziała że jak trzeba w czepku to nei idzie
|
|
to zależy. Jeżeli zamierza pływać to owszem, do sauny i jacuzzi nie trzeba ;)
|
|
yhy..a to tam trzeba powiedziec ze tylko do jacuzzi ?
|
|
nie no przynieść raczej trzeba, ale jak wejdziesz do basenu bez czepka to ratownik zwróci Ci uwagę, a w jacuzzi i saunie nie obowiązują
|
|
a czy czepki są do kupienia na basenie?
|
|
nie
|
|
Jak najbradziej sa OBOWIAZKOWE. Nie wyobrazam sobie zeby kudły plywaly po calym basenie... bleee wystarczy ze niektore lolity nawet na basen przychodza w pelnym makijazu... :// i jedna drugiej sie pyta czy sie przypadkiem nie rozmazala... hahaha komedia :o)
|
|
Zgadzam się z Morelka. A te panie które przychodzą z makijażami to "podziwiam". Ostatnio widziałam właśnie taką puszystą dziewczynę ze szpachlą na twarzy w kolorze ciemnego pomarańczu, a jak z wody wyszła ta "bomba" to wyglądała jakby jej do szyi inną głowę przymocowali. Dekolt, ręce, tułów biały a twarz...?! ale najważniejsze, że się nie rozmazała:)
|
|
Morelka Alutka dzięki za poprawienie humoru:)
|
|
A ja tam lubię jak koleżanki przerabiają się poprzez Photoshopa:)
|
|
Komedia :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |