Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie było orła niema i wyniku |
odpowiedniego Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie było orła niema i wyniku |
A przed meczem opowiadalem bratu jakie beda komentarze w mediach. "Nie ma orla i nie ma wyniku"... ...
|
|
Adamosie, co byś począł gdybyś nie mógł pisać tu co byś zrobił gdybyś nie mógł przekonywać tych których przekonać się nie da co byś myślał gdyby nikt nie słuchał Twego głosu Czy naprawdę wszystko co się dzieje na tym świecie musisz sprowadzać do Polski, Polaków, Patriotyzmu???? zamilcz czasem i przekonaj się, że to wielki dowód odwagi i sumienności...
|
|
drogi jeleniu tym razem sprowadzilem bo mysle ze to wazne dla Polaków ps. reprezentacja ang. i maki............ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Z orłem wyniki były jeszcze gorsze:) Przynajmniej nie hańbią świętego godłą .
|
|
moze i szkoda orła kompromitowac malo narodowa ta repra juz. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
orzeł był czy nie, jeden ch.uj - z gówna cudu nie ulepisz.... Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |