Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ktoś zrobi z tym porzadek!!!! |
od grobli jednaczewskiej aż chyba gdzies tam pod Szablak biegnie specjalnie usypany wał przeciwpowodziowy po koronie którego usypana jest żwirowa utwardzona droga. Jest to miejsce chętnie odwiedzane przez łomzyniaków zwłaszcza w dni wolne od pracy i czesto można tam spotkac spacerujące całe rodziny. problem w tym ,że z tego wału autostrade sobie zrobili kierowcy mimo faktu ,że jazda pojazdem po takich wałach jest surowa zabroniona. Jezdzące pojazdy niszczą ten wał a jednocześnie stwarzają niebezpieczenstwo dka idących tym wałem pieszych. Pytam się czy szanowna miejscowa policja zrobi z tym porzadek? Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ktoś zrobi z tym porzadek!!!! |
znaku zakazującego wjazdu raczej tam niema
|
|
to idz i tam postaw szlaban i siedz zamiast pisac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tak samo niszczy sie od samochodu jak i od chodzenia przez ciebie
|
|
kkk.... co za problem VERGISS MICH
|
|
A kobiety chodzą w szpilkach, narobią dziurek i potem wał będzie przeciekał !.
|
|
Riposta jesteś w błędzie, jest to normalna droga gruntowa, zaznaczona na mapie. Zaznaczam , iż w związku z brakiem chodnika i pobocza spacery (zgodnie z prawem) dozwolone są lewą stroną jezdni.
|
|
oj widze że potomkowie roztrzasaczy gnoju mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Riposta
|
|
Riposta ja też nie zauważyłem tu krzty twojej racji znaku zakazującego niema śmiało można driftować tamtą niteczką :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |