Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PW Zieja w Konie |
Zapraszam do zapoznania się z nadużyciami jakie mają miejsce z udziałem tej firmy w Kolnie przy budowie kanalizacji: http://www.kolno24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2527:kanalizacja-przemilczane-fakty&catid=66:listy-do-redakcji&Itemid=175
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PW Zieja w Konie |
A Ty Kij H...j masz w tym za interes? konkurencja cię nasłała czy d....pa cię swędzi?.
|
|
jaki nick taki temacik.
|
|
Szambonurek znaczy?
|
|
A co Wy w niego jedziecie (autora postu)? Przekrętów i lipy puszczać nie można , gdyż jest to robione z podatków mieszkańców i długo ma im służyć. Znaleźli się obrońcy fuch mistrza! Lipę to możesz w swojej chałupie puszczać.
|
|
popieram
|
|
Przeczytałem artykuł. Osoba, która go pisała nie ma wiedzy technicznej ani nawet wyczucia inżynierskiego. 1)Okres rękojmi zapewnia wykonawca, trwałość materiałów ich producent. Jak można od wykonawcy oczekiwać 60 letniej rękojmi? 2)Zamulenie? O co w ogóle chodzi? Wykonawca wyrzuca pieniądze aby stary kanał udrożnić? 3)Nie spotkałem się z rurami, które były by tak luźne. może wykonawca zwilżył uszczelkę aby łatwiej zamontować rury? To jest szukanie sztucznego problemu. Największy koszt przy tego typu budowie to podbudowa ulicy i asfalt. Rury PCV dn 200 to mały procent kosztów, tak jak i badani szczelności. Wykonawca nie wykonał prób szczelności bo zawsze wychodzą,nie chciał za pewne tracić czasu. Pozdrawiam Karol hunter1985
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |