Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
alkohol nieletnim |
czy sprzedaja?przypadki?co z tym robic? opowiedźcie- czy reagowac, czy donosic? czy to rzeczywiscie problem? pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: alkohol nieletnim |
Martwisz się ?? bo ja nie :-)
|
|
Shai Ty se jaja jakieś robisz ?, czy naprawdę nie masz pojęcia o świecie ?
|
|
Śledzczy ten temat tyczy sie Ciebie
|
|
ptysiu91 hahaha mi jakoś sprzedawają nawet w stokrotce.
|
|
Taaak jasne reaguj,donoś a potem jakiś gnojek pięknie się odwdzięczy za to,że mu utrudniasz.Mnie to guzik obchodzi,chcą to niech sobie chleją.Rodzice ich nie wychowali to obcy ludzie mają wychowywać.A co do sprzedawców-dla nich to tylko zarobek,czym niby się tu przejmować.
|
|
Zgadzam się, a gdzie są ich rodzice ? Jak ich wychowali tak teraz mają. A sprzedawca ma utarg, reszta go nie obchodzi. A sprzedawać prawie wszędzie już sprzedają :]:]:] ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Sam widziałem, nie sprzedadzą gnojkom to za piwo kupi in pierwszy z brzegu żul
|
|
W czarnym kocie piwo wino wóda papierosy cygara wszystko nieletnim sprzedaja!
|
|
To już widać gdzie nasz ptysiu urzęduje i kupuje wszystkie używki, po których pisze te swoje interesujące posty. Ptysiu dziwie sie tej pani która sprzedaje Ci alkohol, bo ja bym napewno Ci nie sprzedał, bo odrazu widać, że ty lat 18 to nie masz. Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
Ale np jak ktoś wygląda na 19 latka a ma 15 lat i jak go złapie potrzeba na wypicie to co zrobi ? pujdzie i mu normalnie sprzeda!PIWO ITD A ty ptysiu dupy dałeś sptrzelasz gdzie sprzedawają jak np chłopaki z Vety albo z Drzewnej nie będo mogli kupić tam alkocholu to wiedzo gdzie iść i do kogo...
|
|
Mam mieszane uczucia, bo z jednej strony dzisiejszego wiekowego Suma drażni mnie widok pijanych szczyli, ale z drugiej ten sam Sumo kiedyś też miał naście lat i też kupował wino i piwo w sklepach (Tyle że z racji wyglądu zawsze uchodził za starszego :-)), więc dzisiejszy mój wrzask zakrawałby trochę na hipokryzję. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
a ja tam popieram marta50 jak beda chcieli to i tak kupia...ja napewno bym takim nie kupil ale jak nie ja to kto inny to zrobi wiec Shai chyba nie rozwiazesz tego problemu :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |