Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby UFO??? |
Dziś wieczorem widziałem jasny obiekt poruszający sie po niebie. W pewnym momencie światło przygasło do zera ii ... znikło. Już się nie pojawiło. Hmm co to może byc, jakieś ćwiczenia czy ...goście?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby UFO??? |
antek nie pij tyle hehehehe pozdrawiam
|
|
Jadac dzis w strone Nowogrodu widzialem zjawisko podobne to tego ktore opisujesz - jednak w moim przekonaniu byl to jakis meteor spalajacy sie w atmosferze. Przyznac musze jednak, ze bylo to o wiele jasniejsze niz dotychczas widziane "spadajace gwiazdy". No i widzialem to tylko przez chwile, po czym zniklo. A ze w samochodzie lecial wlasnie motyw przewodni z K-PAXa to wyobraznia zadzialala... :) klaniam sie nisko i pozdrawiam www.rycerze.pl
|
|
A tak w kwestii godziny... Byla to w przyblizeniu 20.15 klaniam sie
|
|
Ja ze swojej strony już dzwoniłem po Foxa Mouldera. grzesiek
|
|
Satelita |
To był satelita, który odbijał promienie słoneczne do momentu kiedy wpadł w cień rzucany przez Ziemię. Często można go zaobserwować - szczególnie intensywnie świeci niedługo po zachodzie słońca - bo słońce wtedy dla nas już zaszło a dla niego jeszcze całkiem mocno świeci. -- Slaw
|
|
Dziś jadąc do Łomży od strony Mężenina minąłem drogę na Pniewo i tuż nad linia lasu w kierunku na Podgórze widziałem coś żółtego o średnicy połowy księżyca. Wpatrywałem się w tamtą stronę i kilka razy wychyliło się coś nad krawędź lasu (żółte było - prawie pomarańczowe). Potem przez 30sek. widziałem błyski na niebie. Były dziś w nocy jakieś fajerwerki w okolicach Podgórza, Czerwonego Boru, Giełczyna, Zawad? Była godzina dokłdnie 21:31 (wg zegara w moim samochodzie)! --- PGG
|
|
Kefas To były fajerwerki z okazji 45- lecia ŁSM - festyn na Strzelnicy . Szkoda, że nie było Cię z nami. Było super... Pozdrawiam Krzysztof
|
|
szkoda ze nie UFO... sayra
|
|
Co najmniej od kilku tygodni od godz. 21.00 na południowo-wschodnim niebie widoczny jest jasny punkt, który powoli przemieszcza się na południe. Wydaje mi się, że jest to stacja kosmiczna "Alfa". Pojawia się regularnie co wieczór. Potem może wchodzi w cień ziemi i znika.
|
|
Tak, ale akurat Alfa porusza sie duzo wolniej i nie jest tak jasna. Oczywiscie nie twierdze ze odwiedzilo nas UFO, ale faktycznie widzialem bardzo ciekawe zjawisko. klaniam sie nisko i pozdrawiam www.rycerze.pl
|
|
Dwa lata temu widziałem (nie tylko ja) z balkonu, w nocy, światło wielkości piłki tenisowej. Leciało jednostajnie z południa na półn-wschód przez dziesięć sekund, potem nagle przyśpieszyło niebywale i zaczęło zygzakami odlatywać z szaleńczą szybkością i zniknęło za blokami. Wiem jedno: tak nie latają mateory, stacje kosmiczne, samoloty...więc co? Może te kpiny z UFO są pozbawione podstaw- bo jednak...coś...i co wtedy? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |