czwartek, 24 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakis ******** porysowal mi samochod !!

dzis wychodze patrze a na boku 3 rysy kazda po około 20 cm od strony pasazera !! ja sie dowiem to chyba zabije skurwiela !!! chciałem zapytac tych ktorzy mieszkaja na południu (gdzie jest monitoring) i kto mial taki sam problem czy udało sie znalesc sprawdze dzieki tym kamerom ??!! jutro jade na komende zgłosic to mam nadzieje ze nie na darmo jest ten monitoring i uda sie dorwa debila jebanego jednego lub dwoch !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakis ******** porysowal mi samochod !!

czemu jutro!? dzwoń od razu!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Witam. Niecały rok temu, u nas na parkingu (połdunie, jeden z pierwszych bloków Ks.Janusza) miał miejsce podobny incydent. Zostało wtedy porysowanych bodajże 5 lub 6 samochodów, oczywiście sprawa została zgłoszona na komende, jeszcze tego samego dnia co właściciele zauważyli rysy na swoich samochodach. Parking znajduje się dokładnie pod kamerą jeśli wogle można to tak nazwać, mieszkańcy oczywiście zarządali nagrania z kamery, aby można było zidentyfikować sprawców, ale co się okazało?! Że przemiły pan oświadczył z ironicznym uśmiechem, że ,,kamera jest troche zepsuta" i na tym nagraniu nic nie widać poza czarnym ekranem i kilkoma białymi obiektami, jeżeli wogole to są jakieś obiekty tzn. bloki, ławki i właśnie te felerne samochody. Bezradnie rozłożyli ręce i odesłali z wilczym biletem. Dobrze chociaż, że właściciele mieli ubezpieczone swoje autka i z wypłaceniem odszkodowania nie było już takich problemów jak z ustaleniem jakichkolwiek szczegółów z nargania. Możesz spróbować zobaczyć nagranie z tego monitoringu, ale wątpie żebyś cokolwiek sobie nim rozjaśnił. Polecam, żebyś popytał się może sąsiadów, może ktoś widział i akurat zna tych huliganów. Pozdrawiam

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!

mi jakies 2 tyg temu jakis typ wiechal w blotnik, a ze to od strony pasazera to nie zauwazylem tego samego dnia, zglosilem policji bo na bloku wisi kamera i jutro ide sie dowiedziec czy cos juz wiedza :] pewnie lipa ale sie przejde

To jest właśnie Polska kraj ********** ludzi i pojebane** systemu. Po ch** te kamery jak nic nie dają. Człowiek ciężko pracuje na samochód, jakiś gnój umili mu zycie. Ja mam rozwiązanie dowiedziec się kto zajebac i w jednaczewiaku zakopać.

Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość..
-=marCino=-

Jak znam życie, to te kamery nic nie pomogą...

Monitoring w Łomży? - temat rzeka, temat bumerang...... :(

T i g e r

U nas na południu, zwłaszcza przy nowych blokach tyle kamer że hohoho i zastanawia mnie ile z nich faktycznie działa i coś rejestruje, a ile to atrapa ? Jakby mnie ktoś tak zrobił to .... !!!!

a trzeba było nowe autko kupować?

J tam starym jeżdże bo pod blokiem szkoda , bo mi też ciągle rysują, na poczatku cisnienie mi skakalo po takiej kolejnej rysce , a teraz to już normalka

Moorgan

...a tera Moorgan się cieszy, że ma autko we szlaczki..:D

Jantar

Jantar - Moorgan ma autko w ryski :D

T i g e r

..no i, jak widać, ryski nie są lubiane za bardzo...

Jantar

Ja też mam auto w ryski ,nie tylko od tego że mi ktoś porysował ale nawet samo to jak do lasu się jedzie to już nowa ryska jest...umnie na osiedlu nie ma kamer bo wiadomo co one by dały ?? nic wczoraj zauważyłem inny incydent jak grupa chłopaków pchała stare suzuki (chyba nie jestem pewny) bez ręcznego na nowego Opla... facet zaraz wyskoczył uciekli zbuje ale na górce ich złapali bo widziałem MILICJE cóż może lepiej szybsza reakcja niż kamera ? ja mówie o samochód się nie martwie bo na początku były ryski nawet jakis jebak zamek pewnego letniego dnia mi rozpierdolił a teraz nie przybywa rysek ani usterek np najechanie na kogoś .

Pozdrawiam :-)

śledczy nie dość, że ma samochod w ryski - to jeszcze mieszka na Jantarze ....

Ok już się nie odzywam temat poważny a mnie się żarty trzymają

pozdrawiam

T i g e r

:D
Taka mała sugestia z mej strony dla właścicieli picassowskich karoseryj...
Należałoby z pomocą jakiejś agencji detektywistycznej wziąć pod lupe te ryski i sprawdzić, czy aby nie jaki tygrysi pazur jest ich przyczyną...:P

Jantar

A no właśnie może Tiger mi porysował auto hehe... no na Jantarze mieszkam tutaj to juz wogóle nie ma kamer ale policja działa hahaha...

Bartuś na Jantarze bywam i owszem ale na Twoją ulicę rzadko zaglądam zatem to nie ja :D
A wracając do tematu - nic mnie tak nie wkurza jak jełopy nie potrafiące ocenić odległości swojego auta od sąsiedniego na parkingu - mówię o obijaniu aut drzwiami otwieranymi z impetem przez wyżej opisanych ćwoków @#@$%#%^ !!!!!!

T i g e r

...a szczególnie kobiety.... niektóre.... nie myślące.... lub myślące inaczej.

Hihihihihi...
Samej mi się to zdarzyło, wprawdzie nie z impetem, ale... :D

Jantar

Hamstwo sie szerzy !

[...] ptysiu91 ty to najwiecej wiesz pewnie to ty chodzisz i rysujesz forumowiczom auta [...]

ptysiu ma rysik i robi ryski :)

zdarzyło mi się kiedyś taką jedną przyłapać in flagranti - wysiadła z gracją, ukazując w sumie zgrabne nogi w szpilkach, uśmiechnęła się szeroko ukazując swoje przebogate uzębienie (około 1,5 zęba) i czule wyszeptała .... PSEPLASAM ...... ja to dopiero mam ryski aż do białej blachy :(

T i g e r

No i jaka reakcja Tigera na te PSEPLASAM?? :D

Jantar

Jantar ty przypadkiem nie Ryskawo ?? (rysia) :-) czy jakos tak :>

jakoś tak....chyba... a może nie :)

Moorgan nie pisałem ze mam nowe auto !! one nie jest nowe ma dokłądnie 11 lat ale kupilęm je w tym roku !!! bylęm na komendzie zglosiłem co trzeba i zobaczymy czy cos to da (chociaz watpie w to) !! takie skurwiele chodza na osiedlach pewnie jeszcze podfazowali i szukaja co by tu na **** drugiemu zrobic !! znalazł bym takiego to chyba bym ubił !!!

Oby taki matoł jeden z drugim zapracowali własnymi rękami na swoje samochody a potem ktoś im porysował !!. Czuliby wtedy bluesa.

a co Ci policja wskóra znam takiego smerfa co jezdził takim żęchem pędzelkiem malowanym i tez obijał co mu na drodze staneło, ale co tam dla jego auta juz i tak nic nie mogło zaszkodzić . On autka się pozbył a ja jego farbę do dzić mam na pasie

Moorgan

Malachit od kobiet to 3 drzewka w bok i 4 zapasowe to wy faceci od siedmiu boleści jak wysiadacie z autka to drzwi sobie otwieracie na cało szerokość zawsze wam mało miejsca. A dla tigera dobra rada kup sobie listwy boczne pomagają, co prawda błotnik mam wgnieciony przez jakiegoś ślepego kierowcę, ale boki mam nie poobijane. A co do rysek to niestety to jest cały urok parkowania na parkingu pod blokiem, dlatego mi się marzy domek z garażem

Pozdrawiam ;)

szamac podzielisz sie z nami uzyskanymi wiadomosciami na komendzie ?? czy ten monitoring pomogł cos w twojej sprawie ?? ja narazie nic nie wiem w swojej zadnego wezwania zadnych wiesci !!

Dzisiaj przechodziłem obok stokrotki i jakieś dzieci ( 7-11 ) lat sie żucali kamieniami i (przypadkiem) trafili w samochód ,dlamnie wyglądał nowy bo ładny lakier miał i cóż nowy i już 2 (dziury) rysy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org