czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Akwarium

Gdzie w Łomży kupię akwarium i inne akcesoria z tym związane?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Akwarium

w sklepie z rybkami ....... :)

Faktycznie. Jak mogłem na to nie wpaść. To może zapytam gdzie w Łomży jest sklep z rybkami ? he

bez mała na każdej ulicy .... hehe

wpisz w google a ci się wyświetli cała masa sklepów w Łomży ...

:D

Jakie cie interesuje akwarium ? ja posiadam 72 litry 60X30X40 proste z pokrywą i jedno świetlówką i całym wyposażeniem filtr grzałka termometr i dodam ci korzeń i domek oraz 6 danio na początek ,jeśli jesteś zainteresowany podaj m@ila .

jezeli o sprzet, akwa chodzi to puszek na dwornej, najtaniej.. Jezeli chodzi o ryby, rosliny itp to sklep na niemcewicza, chyba sie przeniesli jakis czas temu, nie wiem dawno nie bylem, a tylko slyszalem, to ten sam co wczesniej byl na dlugiej, a jaka oni nazwe maja to nie mam pojecia :P

Dodam jeszcze że akwarium jest jak nowe bo kupione 3-4 miesiące temu.

na al.legionow jest zoologiczny z rybkami i akwariami ;p

\' upić się szczęściem, by nie płakać więcej . iść za rozumem, a nie za sercem . \'

Akwarium już mam 112 L szafkę zamówiłem na allegro na dniach będzie wyposażenie w komplecie chodzi mi o żwirek roślinki ozdoby i rybki oczywiście.

a cha ...... ;)

na bema jest sklep bardz dobrze zaopatrzony bardzo miła obsługa i pani Tobie fachowo wszystko doradzi

polecam sklep na bema (wczesniejsze niemcewicza a jeszcze wczesniejsza ul dluga) tam dostaniesz wszystko i w dobrej cenie

Cyt: Autor: Transponder (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-11-11 20:26

Faktycznie. Jak mogłem na to nie wpaść. To może zapytam gdzie w Łomży jest sklep z rybkami ? h Po co Ci sklep z rybkami jak potrzebne Ci akwarium???

dokładnie gościu się pogubił ......

Autor: Transponder (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-11-11 20:46

Akwarium już mam 112 L szafkę zamówiłem na allegro na dniach będzie wyposażenie w komplecie chodzi mi o żwirek roślinki ozdoby i rybki oczywiście.

Dobra już się nie rozkręcajcie. Dziękuję wszystkim za radę. Odwiedzę sklep na Bema. Pozdrawiam wszystkich pomocnych...

Niedługo grudzień i będzie sporo żywych fajnych karpików to troszkę cierpliwości.

Trzeba było odraz mówić że chcesz ryby a nie akwarium a ja już tu się nastawiam ... ale jak ty nie wiesz gdzie można kupić ryby to co to z ciebie akwarysta ...

Drogi panie Transponderze kupi pan na:
Aleja Legionów 30 przy office center,
Kazańska 1 rejony szpitala,
Dworna 31, niedaleko wręcz blisko katedry.

a jak nie tu gdzieś to google maps i do dzieła :)

Największy wybór ryb sklep na Bema, dzisiaj ma byc duża dostawa, także będzie w czym przebierać.

jesli chcesz kolezko kupić naprawdę dobre i zdrowe osobniki...ryby jak i rosliny przejedz się do Wawy...sklep Discus ul.Radzymińska vis a vi Ikei...możesz poczytać o nim w necie wpisując w google ten adres i nazwę sklepu...mają chyba wszystko.... co najważniejsze zdrowe i "świeże".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org