środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak pozbyć się ptysia?!

Może Wy wiecie, w jaki sposób pozbyć się ptysia z forum??? Mam dość jego głupich wywodów, które zazwyczaj nie mają kompletnie nic wspólnego z danym tematem. Ogłaszam konkurs! Najlepsze trzy pomysły (w miarę możliwe do realizacji) nagrodzę spotkaniem ze mną (tak, nie przewidziałeś się, to niepowtarzalna okazja!), możliwością konwersacji i oczywiście piwem (ile dacie radę, tyle pijcie - ja stawiam). Wio!

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak pozbyć się ptysia?!

problem masz powazny :-)

Tylko Bóg moze mnie sadzic…

Owszem, mam!

Pozdrawiam

Zaproś ptysia na soczek, a potem wrzuć go do bagażnika, wywieź i zakop go w lesie. A tak na serio to najlepiej olewać jego posty.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Firefox i rozszerzenie wycinające posty podpisane przez ptysia. :D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

przejsć się do firmy Speed i opowiedzieć zainstniałą sytuacje :)

To ja se zmienie ip neta i login :)

Ps. Niemozecie pisać pod jednym tematem tylko zakladać 10 Tematów ? Ps. Nie ide na zaden soczek :P:P

złego i diabli nie wezmą:P

MrS iść na bawełne znaleść ptysia dać mu do zrozumienia (że ma nie pisać na forum i go troche okopać ) wtedy może coś da a jeśli nie to do firym speed napisać żeby zablokować dostęp z ptysia IP a jeśli nie podziała no to ptysia wywieźć go w pizdu gdzieś.

Trzeba poprostu odciąć mu dostęp do internetu nożykiem :)

Jestem za bardziej humanitarnymi metodami. Czyli mimo wolności wypowiedzi, należy poprosić admina o zablokowanie jego numeru czy czego tam.

Tyle razy Ptysiu zwracano tobie uwagę, ze jeśli nie znasz sie na czymś, lub czegoś nie rozumiesz to nie komentuj tego swoimi głupimi i bez sesnsu wypowiedziami, że o stylu i o znajomości zasad pisowni, gramatyki i składni zdania nie wspomnę. Gdzie są twoi nauczyciele od jęz. polskiego. Czyżby im też latało koło d....py wykształcenie mlodych pokoleń - podobno (raczej niedouczonej) przyszłości narodu? Twoje wypowiedzi są bardzo często żenujące, bez sensu i nie na temat. Zabierasz głos w sprawach o których nie masz pojęcia. Poczytaj posty, zastanów się co chcesz napisać i pisz jeśli chcesz, ale konkretnie, na temat i używaj w swoich wypocinach takich znaków jak przecinki i kropki. Jeśli chcesz zabłysnąć jako gwiazda na tym forum, to wiedz jedno, że duże, błyszczące gwiazdy krótko żyją. Zaświecą raz i zginą,. jak meteor.

Przepraszam,że wtrącę swoje 3 grosze,ale Wy wszyscy prowokujecie Go do pisania.On odezwie się raz,a każda osoba,która pojawi się na forum to komentuje.W ten oto sposób Pan Ptysiu jest codziennie gwiazdą,o której wszyscy piszą.Proponuję zupełną ignorację tegoż Pana. A MrS co z tą nagrodą??

Przyznam Tobie rację. Powinniśmy go ignorować, nie zwracać uwagi na jego głupowate i częste bezsensowne wypowiedzi. Może wyciągnie z tego wnioski. Pozdrawiam.

Czy ktoś z Was ma duży bagażnik w samochodzie? Do hatchbacka mi raczej nie wlezie menda jedna... Poza tym butla z gazem zabiera trochę miejsca, więc żadne ptysie już nie wlezą.

Pozdrawiam

Moim, skromnym zdaniem:
Nieukrywalnym faktem jest upierdliwość owego Ptysia. Co ma chłopak nasrane w głowie to Bóg Jeden wie. A niech mu komputer spłonie :))))

Jednakże przychodzi mi do głowy jeszcze jeden osobnik; nikt inny jak poruszajacy temat MrS. Przecież jego chore słowa degustują niczym gówno na tależu. Ptysiu- Ptysiem... on ma 14(czy podobnie) lat. Może sie nauczy...(może :)))))))))))))))))

Ma ktoś może podobne spostrzeżenia???????

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

powiem tylko ze bardzo zadko sie udzielam na forum.wiecej tylko czytam i sledze poczynania naszego bohatera :)
musze jednakl przynac ze jego komentarze draznia niezmiernie.napisalem post i juz po 5min byla odpowiedz,od kogo,oczywiscie ptysia.jak zwylke nieprzemyslana i wogole niepomocna wypowiedz.
jak mozna spedzac tyle czasu na forum?ptysiu ty nie masz innych zainteresowan?
www.4lomza.pl/forum/ <--- to twoja strona startowa czy jak?

tak tylko dodam,wlasnie przeczytalem temad ktory zalozyll sledczy "Gry Half Life... " no tam ptys byl zdecydowanie szybszy z odpowiedza niz u mnie-tylko 3 min zajelo mu sklejenie w umysle jakze madrego i pomocnego zdania,no i oczywiscie na temat :P

myslalem ze sie poplacze ze smiechu jak sobie wyobrazilem reakcje sledczego :DDDD
na prawde fajnie sie to czyta,ale tez juz wiem ze to drazni jak samemu sie zalozy temat i chce czegos dowiedziec a widzi sie takie odpowiedzi :(

Ale nerwowe te forumowicze, łoj nerwowe jak tralala! :D
Takie uroki tego forum i każdego innego, że KAŻDY może pisać jak chce, kiedy chce i ile chce. Może zrzynać mundralę, wypowiedzieć się z sensem, uprać jakiesik brudy, albo komuś dokopać w razie potrzeby, gdy życie w kość mu dało. I musicie się z tym Robaczki pogodzić, nie da rady inaczej...:P:D
Forum forumem, ale trza mieć zawsze na uwadze, że po tamtej stronie (chmur??:)) żywi ludzie są... Aaaa po co ja się produkuję?? I tak większość ma to w głębokim poważaniu. Jak w życiu...:(

Jantar

Sposób na ptysia jest prosty. Trzeba wypiep*zyć z forum wszystkich osobników, którzy z nim polemizują (są w jakis sposób pożywką). Zacząć od tych, którzy zakładają oddzielne posty, tylko po to, żeby jeszcze wzmóc jego (i swoją chyba) popularność !!

mądrze prawisz Amber ......

T i g e r

Ja mam pomysl - tez humanitarny. Pamietacie ostatnio akcje z pogotowiem ratunkowym? Wystarczy zrobic cos podobnego:
A wiec na adres mailowy firmy Speed albo Marka M. wysylamy maile z petycja o zablokowanie tego pojebanego dzieciaka, ktory na nasze nieszczescie zamiast grac w pilke albo bawic sie lalkami jak normalne dziecko, woli przesiadywac na naszym forum (czyt. ********). Chyba ktos musi moderowac do forum i jako taki poziom albo porzadek musi tu panowac.

Tak wiec panie Marku - do dziela!

Ja w ramach prostestu zrywam wszystkie kontakty handlowe z firma SPEED!!

Idea warta krwi

Ja w ramach protestu wszystkie sprawy będę zlecać firmie SPEEEEEEED !!
Niech żyje PTYŚ ! (jedyny szczerak na tym forum)

Zgadzam się z MrS. To jest poprostu wkurzające delikatnie mówiąc. Fajnie by było, gdyby to forum miało opcję tzw prywatnych postów, wiem że jest to nieskomplikowane i możliwe do zrealizowania. Wtedy Ptysiu pisałby chyba tylko na swoich postach, bo nie wiem, czy ktoś by tam zaglądał. Ażeby tak się stało, trzeba się udać do Speedu i to jak najszybciej, bo czas leci, a Ptysiu nadal na wolności.

Zmiana systemu forum, nawet na bardzo popularne "phpBB by przemo" załatwiła by sprawę. Mam dość czytania jego debilizmów. phpBB ma wiele opcji konfiguracyjnych. ptysiu po zalogowaniu mógłby tylko czytać posty, a swoje opinie mógłby wyrażać w oddzielnym dziale.

W ramach protestu, proponuję wysyłanie maili na adres biuro@4lomza.pl, o następującej treści:

Zwracam się z prośbą o zablokowanie użytkownikowi "ptysiu91" możliwości pisania na forum 4lomza. Uważam jego wypowiedzi za głupie, bezsensowne i zaśmiecające forum. Ponadto, proszę o wprowadzenie opieki moderatora nad naszym forum, w celu weryfikacji wypowiedzi i nowopowstałych tematów.

Z wyrazami szacunku
NICK Z FORUM

Pozdrawiam

Może pomorze lepiej żeby było phpBB bo ja sam takie prowadziłem przez rok nawet jak byśmy musieli od nowa zakładać nicki i wszystko od nowa ale by było warto ;-)

Ja mam sposób na ptysia ;-) Trzeba znaleźć mu dziewczynę, wtedy zacznie z nią więcej czasu spędzać, a mniej na forum. Jest to sposób skuteczny, humanitarny, zgodny z prawem.

Zagrożenia: może jest pedałem (znalezienie chłopaka będzie znacznie trudniejsze), może swoją sympatię też zarazić swoim światopoglądem i wciągnąć na forum (trzeba znaleźć jakąś lalkę co tylko dyskoteki ma w głowie i nic więcej), żeby za szybko nie wracał z randki i dłużej był poza domem to byłoby dobrze gdyby pochodziła z Piątnicy (nie ubliżając nikomu z Piątnicy).

Zakładając, że ptysiu znajdzie dziewczynę to jeest szansa, ze bedzie z nią rozmawiał na gg lub czacie zamiast pisać na forum.

Jako mimo wszystko nie da się tego zorganizować to polecam zainteresowanie ptysia czatami : romans, randki, 20, seks na www.wp.pl. Jak ktoś mu pokarze jak łatwo i fajnie się laski bajerzy to mamy go z głowy na rok czasu ;-) Zacznie się pisanie, wymiana zdjęć itp, itd. Ptysiu wpadnie w pułapkę braku czasu na pisanie głupot na forum, bo w tym czasie może rwać laski ;-)

MrS, to jak z tym piwem? Dziewczyna dla ptysia lub czat, albo jedno i drugie. Oba pomysły realne jak najbardziej i wydaje mi się, że skuteczne.

Przyznam, że się tu nie udzielam zbyt wiele, ale dzień w dzień czytam z uwagą wypowiedzi stałych bywalców. Teraz jednak muszę wyrazić swoje zdanie. Wiem, że posty Ptysia są płytkie i denerwujące, ale jakże zabawne! Jego teksty powalają brakiem sensu, ale ileż przy tym spalanych kalorii śmiechem. Dlaczego chcecie go usunąć?, przecież on jest lepszy od kawałow kolegów z pracy. Tekst Ptysia o tym, że ronda się rowiną rozbawiał mnie za każdym razem, gdy przez nie przechodziłam. Nawet jeśli go usuniecie to będzie powracał z innym nickiem... I nudno by było bez niego. No i chyba zdecydowanie zbyt wiele tematów tutaj dotyczy Ptysia, ale może o to chodzi, by zaptysić Łomżę?

Lepiej by wyszło te forum bo ja z ptysiem gadałem i on mówi że czasu na dziewczyny nie ma i nie chce ... więc nie wypali a nowe forum tak :) ja napisałem ten list do 4lomza :)

Na czacie czesto siedze :)

Ptysiu a dziewczynę masz? Całowałeś się kiedyś? Czy na ręcznym jedziesz cały czas?

Prędzej na samoustnym ;P

Pozdrawiam

Niektórzy chcieliby mieć to forum tylko do swojej dyspozycji i dyktować, kto może się na nim wypowiadać, a kto nie. Panowie i Panie - lata cenzury dawno się skończyły. Może przestaniemy tu jeszcze wpuszczać: osoby do lat 18, osoby po drinku i osoby robiące błędy ortograficzne? Co Wy na to ??

Nikt tutaj nie wytyka swobody wypowiedzi, nikt też nie nakłada cenzury. Sprzeciwiam się jedynie głupocie osobnika, który nigdy nie ma do powiedzenia nic mądrego.

Pozdrawiam

pyś ptyś czy tam ptysio potrzebuje widowni. Forum to jego scena. Albo nie jest tolerowany w szkole na podwórku(w towarzystwie). Albo gorzej. To szeroko pojęta wina jego rodziców. Brak zainteresowania z ich strony itd.
Ewidentnie poszukuje odsłuchu. Współczuje.
Dzieciak ma problem.

Tu jedynie czas wszystko załatwi. Ptysiu wydorośleje i zmądrzeje. Jak będzie czytał swoje stare posty (powinien założyć coś na kształt pamiętnika) to ubawi się po pachy.

A może wkleić tu jego zdjęcie i podać adres, żeby każdy z forum jak go zobaczy, mógł zadośćuczynić mu za te wszystkie głupie i beznadziejne posty, i może wtedy ptysiu się troche opanuje i nie będzie pisał zbędnych pierduł. Co wy na to?

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!

Wysła Ptysia do ciepłych krajów, takich, w których nie ma internetu.

Pod Koniec II Klasy Gimnazjum zmądrzeje nauczy się pisać chociarz w 51% i dojdzie do wniosku tak jak ja że nie warto być takim gówniarzem ... dajcie mu czas ;-) chyba każdy woli śLeDcZeGo niż Bartez90 hehe jak to kiedyś miałem i fazowe rzeczy pisałem <lol> nawet nie wiedziałem że takie coś pisałem np o tym lotnisku ... to miałem z tego polewy... on tez bedzie miał polewy jak za pół roku albo za rok poczyta swoje tematy,posty =D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org