Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plac zabaw "pod daszkiem" |
Witajcie rodzice, planuję urodziny córeczki i zastanawiam się, które miejsce zabaw wybrać na przyjęcie. Czy polecicie mi któryś? Meg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plac zabaw "pod daszkiem" |
w domu
|
|
w mc donaldzie organizują niezle tego typu przyjęcia.
|
|
MC donald.. weź.. rodzice sami zapchaja te dzieci chemią i tłuszczem bo im sie obiadu wartościowego zrobić nie chce, a potem się dziwią że tłuste dziecko im urosło... Jak w Mcdonaldzie w każdą niedziele jedli to nie dziwne
|
|
jak przyjęcie to w domu.
|
|
Witam,przy przychodni na ul.Reymonta otwierają nową salę zabaw dla dzieci,nie wiem kiedy otwarcie,ale jak patrzę przez szyby to fajnie tam będzie,myślę,że będą tam organizować przyjęcia dla dzieci :) pozdrawiam.
|
|
Dziękuję wszystkim za propozycje, w domu troszkę za mało miejsca i chodzi o zabawę dla dzieci a nie dla dorosłych. Mc donald - odpada... nie dla mnie i na pewno nie dla dziecka. Słyszałam miłe słowa o sali zabaw na przykoszarowej, ale jakoś mi nie po drodze, by tam zajrzeć. A co do sali na Reymonta - cudo !!! Niestety nie wiadomo kiedy otwarcie :( Może ktoś jednak wie? Meg
|
|
Skoro masz juz jakos opcje to po co zawracasz gitare??? Skoro wiesz, ze jeszcze nie otwarta sala jest ,,cudo" to nie rob zbednej reklamy, nie badz smieszna...
|
|
Jest fajna sala na rogu Starego Rynku - Bajlandia to się nazywa. Ostatnio córka koleżanki miała tam urodziny. Udane.
|
|
Dlaczego śmieszna? Okna są przezroczyste i ocenić można... Osobiście byłam tylko w jednym takim miejscu i średnio mi się podobało. Venezia jak nie chcesz pomóc to spadaj i nie krytykuj bo nikt tu nikomu reklamy nie robi! Nikt Ci nie każe podnosić tematu. Meg
|
|
Re: Plac zabaw \"pod daszkiem\" |
Hej, szukam firmy w Nowym Sączu https://foresta-placezabaw.pl/przeglady-placow-zabaw/nowy-sacz/, która profesjonalnie przeprowadza przeglądy placów zabaw. Chcę upewnić się, że miejsce, w którym bawią się nasze dzieci, jest bezpieczne i spełnia wszelkie wymogi. Czy znacie kogoś, kto świadczy takie usługi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |