Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża jak Ukraina |
Wygląda znajomo? Rondo Solidarności, Stokrotka, Kaufland, Zawadzka, Ks. Janusza... ? Zatrważa mnie ten obraz. Czy my mieszkamy na Ukrainie ? Zdjęcie z: http://moja.ukraina.eu.interia.pl/index.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża jak Ukraina |
Komentarz autora pod zdjęciem: Spalnyj rajon, czyli dzielnica, w której się mieszka i śpi."
|
|
Ja przepraszam bardzo ale my mamy pasy na drodze kulturalnie namalowane!
|
|
w Polsce jak na wschodzie. My mamy biedronki, litwini mają maximy. A te zdjęcie nawet przypomina okolice ronda solidarności.
|
|
hehe podobne;D Lala22
|
|
podobnie :) tylko bloki mają wyższe i więcej niezagospodarowanego terenu. Ale tylko wygląda podobnie, bo żyć tam jeszcze trudniej.
|
|
a widzicie te ścieżki przez rondo wydeptane przez pieszych? Pewnie też i pasów na drodze nie ma bo zostały wytarte - wszak rynek jest tuż przy rondzie:) Inna sprawa, że pasy są tylko na nowych drogach. Potem, już nie są potrzebne, bo wszyscy pamiętają gdzie one były i widzą gdzie jest połowa jezdni:) to tylko Ci z zachodu potrzebują pasów na drogach, bo nie umieją jeździć:)
|
|
|
|
słyszałem o prochach na ukraińskiej granicy, ale że na całej długości??? :) Poza tym to jest lustrzane odbicie zarysu jej granic:) cypelek bukowiński jest na zachód od Krymu a nie odwrotnie:)
|
|
Mają szpalery drzew, a u nas brak :/ http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Jak kiedyś na 1 rzut oka:)
|
|
Autor: Mrauuu (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 08-11-11 14:51 Jak kiedyś na 1 rzut oka:) To zdjęcie też jest z "kiedyś" - sprzed 5 lat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |