Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Laptop |
Ma ktos może niepotrzebny działający Laptop? Niestety niestać mnie na kupno a byłby mi bardzo potrzebny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Laptop |
jak cie nie stac tzn nie jest ci potrzebny !
|
|
przywieźć ci pod dom czy sama odbierzesz?
|
|
Nie wiesz jaką jest moja sytuacja to po co się odzywasz. Widocznie nigdy nie byłaś w ciężkiej sytuacji
|
|
Jak z łomży to sama mogę przyjść
|
|
Mój numer 889098170
|
|
ale widzę internet w komórce masz ? :>
|
|
Tak w komórce. Ale niestety przez telefon nie wszystko da się :(
|
|
a co proponujesz w zamian?
|
|
Czyli telefon chyba też nie najgorszy... A czemu akurat od razu laptop? Komputery stacjonarne wychodzą taniej i myślę, że szybciej ktoś Ci taki "odda". ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Chryste panie. Może jeszcze ci kredki naostrzyć?
|
|
Jaki kolor laptopa Cię interesuję?
|
|
Kolor nie ma znaczenia ważne żeby działał. Laptop mniej miejsca zajmuje łatwiej się z nim przemieszczać.
|
|
jakie wymagania ;p tez bym chcial laptopa da ktos ? tylko dzialajacy zeby byl ! ![]()
|
|
A co byś chciał wzamian?
|
|
Wicia,ale jak zdobędziesz te kółka do wóżka to wtedy i ze stacjonarnym możesz się przemieszczać.
|
|
4 razy. Taka nowa waluta :-) Głos Rozsądku
|
|
Idz obstaw na STSy kilka meczy za dyszke lub 5 zł i może wygrasz i kupisz sobie na allegro lub którego miejskiego Dealera sprzętu używanego takiego laptopa jakiego se chcesz i nie będziesz musiał-a się tak kompromitować ... mi było już głupio o tako pierdołek prosić ludzi , rozumiem ubrania jedzenie długi ... a nie gówno które do niczego w życiu nie potrzebne ...
|
|
Poczytajcie sobie o tym modelu Lenovo - https://www.morele.net/wiadomosc/lenovo-yoga-900-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3449/, z tego co widze w testach wypadał naprawdę świetnie, recenzje też ma dobre.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |