Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie nauczcie się jeździć po rondach |
Ludzie nauczcie się jeździć po rondach,gdyż dla wielu sprawia to ogromny kłopot ,chodzi mi o rondo solidarności!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie nauczcie się jeździć po rondach |
Nie każdy jest taki ynteligentny jak ty
|
|
to prawda tu ludzie nie potrafia jezdzic...jazda jest nie dynamiczna sami tworzycie korki a o rondach juz nie wspomne... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Już nie wspominając o braku właczania kierunkowskazów!! Nie.dotyczy - nie każdy musi być inteligenty, by dostać prawo jazdy, ale skoro już je masz to jeśli nie umiesz jeździć, nie czujesz się pewnie kup lekcje doszkalające lub nie jeździj!!
|
|
To to jeszcze nić, na poznańskiej zrobili światła koło CPN-u !!! proszę uważać bo to dla wielu niezła niespodzianka.
|
|
A jak wczoraj wyłączyli światła to znowu zaczęły się pielgrzymki na rondzie -.-
|
|
aj nie ma się c dziwić jak przewaga łomżyniaków to sami wieśniacy co tylko po polu jeżdżą a do miasta w szczególności przybywają i to dla nich ŚiOK !!!!! jak to ktoś powiedział he he he he .... wpuścić chamstwo na salony hyhyhyhyhyyyyy
|
|
Ludzie, nauczcie się jeździć po rondach: A autor tematu niech nauczy się, że rondo solidarności to nie rondo, tylko skrzyżowanie z wyspą centralną.
|
|
Pierwszeństwo ma ten który ma Auto-Casco !!!
|
|
dobre śledczy hehehe
|
|
Rondo solidarnosci to nadal jest rondo jeśli nie działa sygnalizacja obowiazują znaki a przed nim stoi znak ustąp pierwszenstwa przejazdu pod którym jest jeszcze jeden z trzema strzałkami oznacza on ze jest to skrzyzowanie o ruchu okreznym (rondo) .
|
|
marianko zacznij myśleć http://pl.wikipedia.org/wiki/Rondo .
|
|
To ja moze jeszcze raz przypomne. Gdy swiatla dzialaja to mamy zwykle SKRZYZOWANIE (z wyspa centralna czy jak kto woli). Gdy swiatla nie dzialaja, wzorujemy sie znakami pionowymi, czyli mamy RONDO. Takie trudne.? ...
|
|
marianko widzę że jako jedyny jeżdziłeś po prawdziwych rondach w Łomży niema prawdziwego RONDA
|
|
To co wy zrobicie jak pojedziecie do większego miasta ? Powiecie, ze w Łomży nie ma i godzine bedziecie stać ? lub coś w stylu "pier**** nie jade" ? Czy na chama jak kultura na drogach tego miasta ?
|
|
Do przedmówcy nie jestem LOMŻYNIAKIEM mieszkam w mieście gdzie kursują tramwaje od godz. 4.30 i są normalne ronda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |