Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skuter |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skuter |
Popatrz w auto-gaz na zjezdzie
|
|
I na hujj Ci taki złom ? pojeździsz 1000 km to poczujesz co to asfaltt !!!!!! ^^ Myślenie ludzi XXI wieku -.- Nowe to pojeździ ...
|
|
Dlaczego złom?
|
|
Pracowałem w serwisie tego gówna to wiem co to potrafi wyczynić to gówno . NIE POLECAM CHIŃSZCZYZNY !
|
|
A ja miałem chinola, i nie miałem z nim żadnych problemów.
|
|
Elo_Pro: nie chodziło mi tylko o nowe, szukałem też używanych. Ale skoro twierdzisz że nie warto, to pewnie zostanę przy mojej starej, niezawodnej Hondzie Bali. Chciałem przesiąść się na coś bardziej 'urodziwego' no i w miarę możliwości niezawodnego w rozsądnej cenie. Może jakieś propozycje?
|
|
Osobiście mam do sprzedania oryginalny skuter marki Aprilia SR 2002 rok. jak Cie interesuje to pisz mail s.kowalewski1@o2.pl Honda wiadomo przeżytek , ale lepiej bujać się hondą jak chińczykami :O Powaga stary....
|
|
Na legionow w gas car kupisz taki motorek i jezeli zadbasz o niego to napewno kilka lat ci posluzy teraz na rynku wszystko jest chinskie ....
|
|
No niepowiedziałbym , że wszystko jest chińskie . Wystarczy się rozejrzeć -.-
|
|
problem w tym że za nowszą hondę, yamahę czy nie-chińczyka trzeba dać z 4 tysiące, a ja jednak mam budżet maksymalnie 2,5 tys. Gdzieś słyszałem że teraz wszystkie chińczyki są na bazie hondy, na ile jest to prawda to nie umiem powiedzieć. A co sądzicie o crossach typu peugeot xps, czy romet crs? warto szukać? wiem że raczej ciężko znaleźć coś takiego w tej kwocie ale mi się nie spieszy, może jeszcze coś się zarobi :)
|
|
chińczyki są silnikami na bazie ''niezniszczalnej'' hondy bodajże K, kiedyś był o niej program. Silnik tego czopera miałem podobny w swoim chińczyku. Był to 1-cylindrowy, górnozaworowy, silnik z łańcuszkiem rozrządu i smarowaniem ciśnieniowo rozbryzgowym. Skrzynia biegów 4 biegowa, z półautomatycznym sprzęgłęm odśrodkowym. Wystarczył dobry olej i paliwo i był nie do zajechania. Skrzynia biegów sprawowała się wyśmienicie na trasie i w terenie, nie było piachu, błota ani góry pod którą by nie podjechał. Posiadał modół zapłonowy. Silnik i skrzynia smarowana tym samym olejem.
|
|
Ja miałem Peugeota XPS w supermoto , sprzedałem go na Łomże już zmienił 2 właścicieli przez 3 lata , 3 lata temu nim jeździłem i była żyleta ! Silnik AM6 Minarelli , pełen szacun .
|
|
no właśnie taki peugeot byłby dla mnie super, problem w tym że ciężko będzie go znaleźć w okolicy. a co to tego chopperka to muszę zobaczyć w jakiej cenie jest
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |