Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zima |
Patrze że chyba nadchodzi zima ogladajac dzis telewizje zobaczyłem ze w Białymstoku spadł juz śnieg niewiem jak w innych miastach, ale tam jest juz śnieg. Jeżeli spadł juz pierwszy snieg to grozi nam katastrofalna zima ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zima |
niech spadnie duża śnieżyca i zakłóci ci internet
|
|
dobra ptysiu idź dzieciaku na podwórko spadł śnieg i lep bałwana rób co chcesz ale idź z tego forum
|
|
W pizdu dzieci będo mieli frajde a kierowcy przechlapane .
|
|
Ulep Ptysiu bałwana na swój wzór.
|
|
BES SĘSU! Na ptysia wzur? No niewiem ale ja jeszcze nie widziałem w rzyciu bałwana co by mniał musk w dópie a poślatki zamiast tfaży... phii!
|
|
Jasiu spójż na siebie downie...
|
|
Jasiu! A cię tu q... wa znowu sprowadziło. Nikt cię tu nie zapraszał.
|
|
ptysiu zima idzie, więc łopata w dłoń i odśnieżaj chodniki. Pozdrawiam
|
|
Ta zima Ptysiu zrobi z ciebie prawdziwego loda. Będą się cieszyly Q....wy.
|
|
Bałwan na wzór ptysia się szybko roztopi Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Ja mówie poważnie a wy zarty !
|
|
My też poważnie... no ja jak najbardziej bo ja nie pisze durnych postów dla żartów.
|
|
ptysiu jaka zima ... ? toć jesień jeszcze nam króluje :) choć fakt, że pewnie już niedługo ...... Pozdrawiam T i g e r
|
|
Tiger: Czy to nie alejka prowadząca od Polnej do Domu Dziecka? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Odpisując na jego posty sprawiacie, że dalej będzie pisał. Ludzie !!! Litości dzieciaku. Aaaaa wyślijcie ten protest każdy od siebie do biura 4lomza. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Nam niech jeszcze piękna jesień króluje, a śledzi niech zasypie na amen!!! Pozdro.
|
|
Sumo/malaha - to jest ulica Prusa :) Pozdrawiam T i g e r
|
|
nie prusa tylko zeromskiego chyba :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
pomiędzy Prusa a Żeromskiego :) T i g e r
|
|
Ktoś z Was kiedyś przy okazji wycinki topól prz Dworcu PKS napisał, że w Łomży jest bardzo mało drzew. Na zdjęciu Tigera widać jak piękne są alejki w środku osiedla Górka Zawadzka. Widać na nim wszystkie kolory jesieni. Wielkie brawa dla autora tego zdjęcia. Pozdrowienia.
|
|
Macku tez o tym mi sie przypomniało ze jest mało drzew w Łomzy ale topole powinni scinać !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |