Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można kupic mapę TOPOGRAFICZNĄ miasta Łomży?? |
Gdzie można kupic mapę TOPOGRAFICZNĄ miasta Łomży? Chodzi mi o mapę samego miasta, w dośc czytelnej skali. Nie interesują mnie mapy terenów okolic Łomży. W księgarniach tych map brakuje. Może ktoś wie gdzie można ją zakupić, a może ktoś taką mapę posiada i chce ją sprzedać? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można kupic mapę TOPOGRAFICZNĄ miasta Łomży?? |
W geodezji na Szosie Zambrowskiej? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
oj droooooogo będzie kosztować w tej geodezji, oj drogo !
|
|
Z tego co wiem to drogi biznes taka mapa w geodezji , kiedys byla strona o lomzy z taka mapa ale marnej jakosci, chyba ze ktos sobie sam zrobil np w photoshopie na podstawie planów miasta, , wiec z jednej strony drogie , z drugiej pracochłonne :)
|
|
Nie wiem czy dobrze pamiętam adres ale chyba fila00@wp.pl , napisz tam może coś się dowiesz
|
|
Pierwszy temat w którym ptysiu się nie udzielił i bardzo dobrze i o to chodzi ;-)
|
|
nie wywołujcie wilka... znaczy ptysia z lasu :)
|
|
Pewnie go "topograficzna" zmyliła ;) A może i "mapa" ;) Pozdrawiam Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |