Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto się wybiera na marsz niepodległości? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto się wybiera na marsz niepodległości? |
obowiązkiem każdego patrioty jest uczestniczyć w tym marszu bez żadnego ale, oczywiscie że ja Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
to nie marsz tylko piknik xD ---------------------------------------------
|
|
A to co jesteśmy pod zaborami???
|
|
Ja też :):) Ale po drugiej stronie:):):)
|
|
Jesteśmy pod zaborami UE. Oczywiście że będę na marszu
|
|
jadę, ale na pewno nie będę stał ramie w ramie z marudą. oj będzie się działo :)
|
|
maruda wyprasował skórzane spodnie z wyciętymi pośladkami, wykrochmalił tęczową flag, a teraz gania kurę po podwórzu, żeby zdobyć piórko do wsadzenia se w dupę.
|
|
Protagorasie niewiele masz wspólnego ze swoim antycznym imiennikiem,tak łatwo Ci przychodzi obraznie ludzi.
|
|
|
|
Pewnie masz rację Andy C
|
|
Autor: maruda (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 05-11-11 17:36 Ja też :):) Ale po drugiej stronie:):):) śmierdzace, lewackie, do tego kurew.sko przynudzajace forumowe ścierwo. :) :) :) :) :[
|
|
Hitler - narkoman wszech czasów? http://humbug.pl/texts/view?art=hitler___narkoman_wszechczasow_
|
|
Ja się wybieram ;)
|
|
Prontotgóras Trudny wybór Pytanie 1 Gdybyś znał kobietę, która ma już ośmioro dzieci, z czego dwoje jest głuchych, dwoje jest ślepych a jedno upośledzone umysłowo, przy czym owa kobieta jest chora na syfilis, to czy zalecałbyś aborcję? Zanim przeczytasz odpowiedź na końcu, odpowiedz tez na drugie pytanie. Pytanie 2 Masz wybrać przywódcę dla całego świata. Jest trzech kandydatów: Kandydat A: konsultuje się z astrologiem, ma powiązania ze skorumpowanymi politykami, ma dwie kochanki, nałogowo pali i wypija 8 do 10 martini dziennie. Kandydat B: Został wyrzucony ze stanowiska dwukrotnie, śpi do południa, używał opium w szkole i wypija ćwiartkę whisky każdego wieczora. Kandydat C: Odznaczony bohater wojenny, Wegetarianin, nie pali, czasem pije piwo, jest monogamista. Który z kandydatów byłby twoim ideałem? Najpierw wybierz, potem zobacz odpowiedzi, które są niżej. Kandydat A to Frank lin D. Roosevelt Kandydat B to Winston Churchill Kandydat C to Adolf Hitler a przy okazji... jeśli odpowiedziałeś "tak" na pierwsze pytanie, to właśnie zabiłeś Beethovena
|
|
Andy znowu zabłysnął "inteligentnymi" przykładami. Zadam ci podobne pytanie. Odpowiedź na dole. Gdybyś miał wybrać sobie żonę wybrałbyś Ryszarda Grodzkiego czy niemiecką pływaczkę? Kandydat A to kobieta Kandydat B to facet a przy okazji ... jeśli wybrałeś niemiecką pływaczkę to masz ciągoty homoseksualne.
|
|
Prontagóras ty nie masz żadnych ciągot jedyną jaka paniną znasz to jest pani Raczkowska zwykły onanista jesteś:)
|
|
.Hitler-pochodził z kazirodczego związku.Miał 3 rodzeństwa przed sobą wszyscy zmarli.Jego matka tak bardzo modliła sie o to by on przeżył i stało się... Ale juz w pierwszych misia cach romansu z jego ojcem i ciazy z nim odczuwala zlo,odczuwala to ze zaprzedala dusze diablu.Nigdy sobie tego wybaczyla,ze zostala z jego ojcem...Hitler sie zrazil do Zydów,nienawidzil ich ...ale wiecie ze ocalil zycie jednemu? lekarzowi matki,ktory robil co w jego mozy by ona przezyla ale niestety na prozno...nigdy mu tego nie zapomnil totez ocalil mu zycie.W kazdym z nas drzemie jakies dobro tak jak w kazdym z nas drzemie jakies zlo. Rusek czy niemiec...niewazne.Mysle ze wazne jest to jak potrafi zachowac sie w stosunku do innych.Czy potrafimy przebaczyc ? Czy zrozumiemy ta zbrodnie? Nie bierzmy pochopnych wniosów ze zdjec czy z tego ze bylo sie kilka razy w Auschwitz na zwiedzaniu.Wnioski bierzmy z ludzi. Ja potrafila przebaczyc....choć pamięć pozostaje od dziś... http://www.strykowski.net/_komentarze/zdjecia_fotografie_103078.php
|
|
Protagóras teraz z fajfusem na wierzchu będziesz siedział z trzy godziny żeby na mnie swoich popierdol kach znaleźć ripostę . HEHHEHHEHEHEH
|
|
Protagóras lokalny patry-joto puść Wacka wiesz że onanizm szkodzi:)
|
|
ale jaja Protas nie wiedziałem że jesteś onanistą ,nie wstyd ci podawać ręki kolegom ?????
|
|
Ja będę,po prawej stronie oczywiście !
|
|
kazdy Polak oczywiscie prawdziwy bedzie na marszu, jakis tam wyzej pisal zebedzie po drugiej stronie czyli anty patriotów. WSTYD Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
je lece! http://marszniepodleglosci.pl/ http://11listopada.org/ ;) Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |