Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kot na słupie elektrycznym |
mam taki dylemat na słupie obok mojego domu na samym czubku betonowego słupu elektrycznego siedzi od wczoraj kot probowalam wszystkiego jak zadzwonilam na straz to sie smiali i mowili ze sam zejdzie itd nie wiem juz co robic szkoda mi zwierzaka i wiem ze sam nie zejdzie moze macie jakies pomysly ale takie powazne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kot na słupie elektrycznym |
na betonowy mozna wejsc i zdjąc go Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie da rady to taki waski i przynajmniej 10m nikt nie ma takiej drabiny pytalam sasiadów
|
|
zrob tak rzuc kamieniem i on zleci a kotowi nic sie nie stanie zawsze spada na 4 lapy sam nie skoczy bo sie boi a jak spadnie to nic mu nie bedzie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zgłodnieje to zlezie
|
|
a ja trafie w linie elektryczne albo kot na nie spadnie?pod spodem jest ostra siatka
|
|
rzuc kamieniem w kota i on spadnie :)a jak nie to z wiatrówki i kot sie zorientuje ze cos jest nie tak ze jakis zamach na jego zycie i momentalnie cos wymysli zeby stamtad zejsc :)
|
|
slyszalam dzis ze mozna zadzwonic na pogotowie energetyczne co o tym sądzicie
|
|
Możesz spróbować. Powiedz, że strażacy Cie wyśmieli i szukasz pomocy gdzie możesz. Jak nie będą chcieli pomóc, to powiedz, że chyba lepiej zdjąć kota niż później naprawiać awarię ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
to tylko kot tylko
|
|
Kot uratowany ;) przybyła Ochotnicza straz pozarna z piątnicy i go zdjeli
|
|
orzeszkuuu... ŁKS
|
|
to jeziorko dzis zamkniete?
|
|
tylko jest problem!!!drabin pożarniczych nie wolno stawiać pod liniami wysokiego napięcia
|
|
I dlatego oni postawili nad.
|
|
Ale niepotrzebnie bo koty w razie potrzeby przecież umieją latać.
|
|
tak i wspaniale nadziac sie na siatke
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |