Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieszkania..kawalerki.. |
Witam... chciałabym zapytać ile wyniesie utrzymanie kawalerki albo małego mieszkania (chodzi mi o odstepne + reszte rachunków)Wiadomo odstepne różnie sobie życzą ale orientacyjnie czy w 1000zł sie zmieszcze? cały dzien w pracy dopieor powrót wieczorem .. jak myslicie? "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieszkania..kawalerki.. |
tak w tysiacu sie zmiescisz
|
|
w 1000 na spokojnie powienienes się zmieścić.
|
|
dezodorant.... jestem kobietą:) no dzięki za informacje .. miłego wieczoru! "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
na tym forum jak się zapytasz to ci powiedzą, że 100 pln odstępnego i 100 za rachunki i to już wielkie halo. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Zalezy gdzie znajdziesz...jak wszedzie ;]
|
|
Mieszkam w kawalerce. Miesięczne koszty utrzymania: czynsz - 170 zł, woda - ok. 100 zł gaz - 30 zł prąd - 100 zł kablówka + internet - 100 zł w sumie - 500 zł Nie wiem jakie odstępne będziesz płacić, nie wiem w której spółdzielni mieszkasz, poza tym gaz jest tańszy niż prąd, ale dla osoby, która mało gotuje w domu to nie jest aż tak istotne. Do moich rachunków dochodzi jeszcze około 200 zł rocznie z tytułu ubezpieczenia meiszkania i rozliczenie za wodę - do tej pory maksymalna dopłata wynosiła 8 zł, z reguły miewam zwroty. 1000 zł to w przypadku kawalerki powinien być maksymalny wydatek na mieszkanie. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |