wtorek, 12 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oto jak wygląda Islam ukochany przez tutejszych troli

http://www.noverify.com/watch?v=EVXRuAaCVlY

Normalni obstawiają jaka będzie reakcja marudy, Andyego, Thomasa, nie.dotycza, robcia itp trolików
a) będą podziwiać barwną tradycję Islamu
b) zaczną trolować, że chrześcijanie też tak robilia a to że robili tak 500 lat temu to nie ma znaczenia
c) nazwą mnie rasistą i faszystą dlatego, że nie popieram bicia i mordowania ludzi za religię
d) jak zwykle rozpoczną potok wyzwisk, obelg bez żadnych argumentów a Andy zacznie wklejać durne obrazki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oto jak wygląda Islam ukochany przez tutejszych troli

akurat publiczna chlosta to nie jest zły pomysł sam korwin mikke uwaza chloste za bardziej skuteczna i prewencyjna od wiloletniego wyroku a i tansza to kara.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Chłosta za noszenie spodni?
Dlatego zaznaczyłem, że nie popieram bicia z powodów religijnych. Jeśli chodzi o kary cielesne za drobniejsze przestępstwa to jestem za.

1. 'opluwacze' – piszą posty typu: 'ale głupoty', 'moherowe berety', 'idź do szkoły' czy inne, wulgarne. Ich zadaniem jest demotywowanie autora tekstu, przeszkadzanie w dyskusjach, zniechęcanie do dzielenia się linkami / materiałami, czy w końcu sprawianie wrażenia, iż dany pogląd jest marginalnym. A to wszystko dlatego, ponieważ opluwacze bardzo często albo występują gromadnie, albo jest to jedna osoba która korzysta z wielu zmiennych nicków.

2. 'psychiatryczni' – typ trolla internetowego / osoby na etacie, który szczególnie uaktywnił się po katastrofie w Smoleńsku. Piszą oni posty w stylu: 'lecz się', 'ale głupoty piszesz, masz paranoję' czy w końcu: 'polecam leczenie psychiatryczne'. Zastanawiające jest to, iż posty te, najczęściej krótkie, są pisane według konkretnego szablonu tak, jakby pisała je stale ta sama osoba. Dziwne jest to, iż posty te często się powtarzają, zmienia ulegają tylko niektóre słowa. Zupełnie tak, jakby były one czerpane z kilku gotowców, schematów, z dodatkiem niewielkiej inwencji autora takiego postu / komentarza. Psychiatryczni – albo pospolite trolle (najczęściej) albo osoby piszące za pieniądze (rzadziej) występują także w sposób stadny. Jakie jest ich zadanie? Spełniają oni ważną pozycję w wojnie informacyjnej o prawdę. Mają oni za zadanie ośmieszenia poglądów, ludzi, których wpisy komentują w oczach innych czytelników. Często opieranie się na naukowych, niezależnych ekspertyzach nazywają teoriami spiskowymi, aby od razu zaklasyfikować negatywnie dany pogląd i go ośmieszyć w oczach innych.

wow
:D

Ja jestem za karą obcinania palców, którą powinni wymierzać trollom internetowym takim jak Protagoras. Jeden palec za każdy post nienawiści.

powinien je jeszcze przyrządzić w głębokim tłuszczu i publicznie zjeść.

Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję

Czyli przeważa opcja c) i d).

e tam , ja bym się sprzeczał ......

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org