Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gramofon |
Witam! Może ma ktoś na sprzedaż jakiś gramofon? Potrzebny mi do samplowania z winyli. Winyle także chętnie odkupię, u wielu ludzi leża zakurzone gdzieś na strychu, są więc bezużyteczne a dla mnie mają ogromną wartość, nie chciałbym, żeby zostały wyrzucone bo można z nich stworzyć zupełnie nowe kawałki, coś świetnego. Proszę o ewentualny kontakt najlepiej na nr gg: 23984405. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gramofon |
Zenit mam mało używany z Diory, srebrny. za przysłowiową flaszkę oddam. Aż czasem żal , że tak stoi, może i jakieś stare winylki się znajdą.
|
|
Również jestem zainteresowany,gramofonem jak i winylami (małą kolekcję już posiadam) :-) Czy ktoś miałby na sprzedaż bądź oddanie?
|
|
belfer Czy propozycja jest nadal aktualna ;-)? Kurcze miałem kiedyś gramofon Unitry EMANUEL to był sprzęt..jednak musiałem się pozbyć :-( Chętnie bym przygarnął ten Diory za przysłowiową "flaszkę"
|
|
Belfer 23984405 nr gg odezwij si e, ten gramofon jest dla mnie bardzo ważny. Pozdro.
|
|
Daj numer tel.
|
|
789338948 :)
|
|
Ok odezwę się w sobotę, a gramofon jest Unitry(pomyłka), srebrny deck.
|
|
Tym lepiej, dzięki i czekam z niecierpliwością.
|
|
Odkopałem trochę temat. Jakby ktoś potrzebował gramofonu to mam: GS-470 Brigmton z igłą - sprawny w 100% i kompletny (przerobiony na chinch). Do tego jeszcze podobny model - Unitra 8010 - uszkodzony i trochę niekompletny, ale jako ewentualny "dawca części" będzie idealny. Całość oddam za 180zł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |