Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Muzułmanie mordują Chrześcijan |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Muzułmanie mordują Chrześcijan |
Szkoda że oszczędzaja takich tumanów jak ty:):):)
|
|
Protagoras szkoda że marudnych ludzi nie wytłukli nie?;)
|
|
maruda jest po prostu głupi. Jego tępota wynika z głupoty. A jego głupota z tępoty. Jednak nawet taki dureń kiedyś zacznie myśleć - jak jakiś czeczen zgwałci mu córkę, jak napadnie go banda czarnych.
|
|
PrtuS :) Bardziej obawiam się białej ,,szlachetnej i wierzącej rasy " niż czeczenów i bandy czarnuchów :):)
|
|
No i co? Mamy się ubiczować z tego powodu.
|
|
Protagoras piszesz tak jak byś został przeorany przez Czeczena w dupsko. Daj przyznaj się nie będziemy sie śmiać to przecież przykre :-(
|
|
Najlepsze jest to Pitagoras ,że ty w ogóle nie myślisz.Najlepsze jest to ,że ty nie masz swojego zdania wklejając różne artykuły.Najlepsze jest to ,że omijasz tematy gdzie policjant nie zareagował na potrącenie kobiety z dzieckiem.Nie masz swojego zdania.Dla mnie jesteś nikim.Wolałbym nikogo kto gadałby głupoty niż kogoś kto nie miałby swego zdania.
|
|
Autor: Thomas ---- GIT MAJONEZ WYPOWIEDŹ ...... a może on jest policjantem ten Pitagorassss ?????? Zbychu tez ma rację ..... a ja powiem tak ---- HA HA HA HA HAAAAA
|
|
Thomas - śmieszysz mnie i przerażasz. Strasznie się podniecasz każdą moją wypowiedzią, dlatego mam podejrzenia, że jesteś dewiantem. Dobrze, że nie wiesz gdzie mieszkam, bo pewnie stałbyś pod moim domem. Co mnie obchodzi jakiś policjant? Ja nie jestem jakimś durniem pokroju marudy, Andyego C, czy innego thomaśka-pedziałka, żeby każdy post trollować. Tylko wyjątkowy przygłup ma taki tok myślenia jak ty: "Ja Thomasiek Pedałek, jestem tak mundry, że nie mószem czytać ksionrzek i artukółuf. Mam swoje zdanie i nie mósze nic czytać. Ksionszki so dla głucuf co to sfego zdania nie maja, a my wykrztaucenia z wielgiego miasta Łomrzy nie musiem czytać"
|
|
Przerażające jest to, że tu tylu troli. Co z was za przygłupy??? Nie obchodzi was temat? To po kiego grzyba wchodzi i komentujesz? Czasu masz za dużo? Pewnie na zasiłkach siedzicie i dlatego 4 lomża to jedyna dla was rozrywka. Żałosne z was trole - jak na czeczena powiedzieć złe słowo - to murem bronicie pasożyta. Jak dowiadujecie się, że gdzieś muslimy zamordowały człowieka to piszecie, że was to nie obchodzi. Tylko żałosna padlina w stylu zbycha, marudy, thomasa, nie.dotycza, robiów i innych poparańców cieszy się ze śmierci niewinnego. Jedyną okolicznością łagodzącą dla was jest fakt, że nie skończyliście jeszcze gimnazjum i większa część z was ma lekkie upośledzenie.
|
|
Ja chciałbym zobaczyć statystyczne porównanie wrzucone przez Pitagorasa między przestępstwami obcokrajowców ,a polaków.Bo na każdy jego link z przestępstwem obcokrajowca ja bym wkleił 100 przestępstw polaków.Ale po co??Czemu Psitek nie napisze o naszych poloczkach za granica??Ja bym chętnie posłuchał ,a nawet zabrał głos gdyby o czymś zapomniał.Przypomniał o ludziach z łomżyńskiego ,którzy unikneli kary uciekając do uk.Jaki ten świat mały nawet ludzi z naszych regionów można poznać chwalących czego oni nie nabroili w Polsce. I z czego ja mam niby być dumny?Psitek wypowiedz się.
|
|
Twój komentarz zostawie w spokoju.Pozdrawiam.Trzymaj się.
|
|
thomasku - otwórz oczka - w Polsce jest z 1000 razy więcej Polaków niż cudzoziemców. Skoro na każdy link z przestępstwem cudzoziemca masz TYLKO 100 linków z przestępstwem Polaka to znaczy, że Polacy popełniają 10 razy mniej przestępstw niż cudzoziemcy. Poza tym głuptasku - nie zauważyłeś (albo taki mundry jesteś, że nie musisz czytać), że to nie w Polsce się działo. Jeśli na każde przestępstwo popełnione na świecie masz 100 linków o przestępstwach popełnionych przez Polaków to znaczy, że Polska to najniebezpieczniejszy kraj wszechświata. To dlatego nie wychodzisz z domu i ciągle na 4lomza siedzisz? A tak poważnie porównaj RPA do Polski (te same warunki, prawie ta sama liczba ludności). Jak myślisz - gdzie więcej gwałtów jest? Nie widziałeś statystyk mówiących, że muslimy w Szwecji gwałcą 40 razy więcej niż rodowici Szwedzi? Popatrz na łomżę - niecała setka Czeczenów (nie bierzmy pod uwagę kobiet i dzieci) potrafi popełnić tyle przestępstw. Wiem, wiem - zaraz napiszesz, że w ciągu pół roku Polacy w Łomży zamordowali 6 osób. Weź pod uwagę, że Polakó w Łomży i okolicach jest pewnie z 50 000 a nie 100.
|
|
A co ci durniu przeszkadzają Polacy w UK? Żyją za twoje pieniądze? Zazdrościsz im, że umieli sobie pracę znaleźć a ty na zasiłku siedzisz? Zresztą - głupcze - o czym bredzisz???? To jest temat o losie Chrześcijan w Egipcie.
|
|
:) Adrenalina zrobiła swoje... Kochany Psitku z tymi 100 linkami to taka przenośnia... Odnośnie następnego komentarza to wyjdź z domu ew. otwórz okno.Bo w głupiej Łomży w ciągu tygodnia popełnia się więcej przestępstw niż ci twoi obcokrajowcy w ciągu roku (mowa o Polsce Psitku). Na 4lomza zaglądam jak mam na to czas.Czasami czytam Twoje wypociny i wstrzymuje się od głosu bo po co karmić trolla tak Psitek?? I nie zrozum mnie źle ja nie jestem za tym ,aby czeczeńscy przestępcy mieszkali w Łomży. Ps. Tym ,którzy się chwalą jakimkolwiek przestępstwem nie zazdrościłem ,nie zazdroszcze i nie będe zazdrościł. Jak się kur.... było i stara się być to i w przyszłości się będzie... Ja też złoty nie jestem ,ale nikomu krzywdy nie zrobiłem. Pozdrawiam.
|
|
coscie sie tak do innych ras religii itp wrogo nastawili... czeczeni,muzulmanie,czarni itp oni zawsze winni..a biala rasa niewinna... leczcie sie... polak polaka tez zapie...i za nic.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
a poza tym to do wszystkich rasistowskich niedojebow Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Autor: Protagoras (---.elpos.net) Data: 01-11-11 00:03 Przerażające jest to, że tu tylu troli. Co z was za przygłupy??? Nie obchodzi was temat? To po kiego grzyba wchodzi i komentujesz? Czasu masz za dużo? Pewnie na zasiłkach siedzicie i dlatego 4 lomża to jedyna dla was rozrywka. Żałosne z was trole - jak na czeczena powiedzieć złe słowo - to murem bronicie pasożyta. Jak dowiadujecie się, że gdzieś muslimy zamordowały człowieka to piszecie, że was to nie obchodzi. Tylko żałosna padlina w stylu zbycha, marudy, thomasa, nie.dotycza, robiów i innych poparańców cieszy się ze śmierci niewinnego. Jedyną okolicznością łagodzącą dla was jest fakt, że nie skończyliście jeszcze gimnazjum i większa część z was ma lekkie upośledzenie. TY SAM JESTEŚ PRZYGŁUP , .ŻAŁOSNY TROL , UPOŚLEDZONY I TO DOBRZE W GŁOWIE MASZ NAWALONE BO JA PATRZE ŻE WCALE TO DO CIEBIE NIE DOCIERA ŻE TWOJE TEMATY SĄ NIE NA POZIOMIE TEGO FORUM ..... !!! CO NA POLITYCZNYM SIĘ ZNUDZIŁO ??? A I JESZCZE JEDNO , A PISAĆ TO JA BĘDĘ WSZĘDZIE BO MAM DO TEGO PRAWO I NIKT MI NIE ZABRONI ... ROZUMIESZ O CO MI CHODZI... ??? POZDROWIENIA OD ZDROWO UMYSŁOWYCH ....... :)
|
|
robciu - trolu - pewnie , że masz prawo do bycia durniem. Nikt ci tego nie zabroni. Masz prawo do trolowania. Wiem, że z tematami wymagającymi odrobiny myślenia nie powinienem wchodzić na to forum. Tutaj można pogadać o kebabie, o tym, że tłuste dziewczyny są brzydkie itp. Martuchna - powiedzieć ci, że muslimy zabiły człowieka a ty co robisz? **** the haters - czyli twoim zdaniem skrytykowanie tej dziczy za zabicie niewinnego to jest przykład nienawiści? Masz rozumek tak wyprany, że szkoda gadać. Jesteś typem dziewuchy co to idzie do łóżka z murzynem, żeby nikt nie nazwał jej rasistką. Thomasku - nadal nie jesteś w stanie pojąć, że 100 agresywnych czeczenów popełni mniej przestępstw niż 100 000 spokojnych Polaków. Jakby ci to wytłumaczyć, żebyś ogarnął... ??? Wyobraż sobie 100 Bernardynów, każdy waży 50 kg. I wyobraż sobie 100 000 malutkich Yorków. Jak myślisz, która grupa zrobi więcej kup? Oczywiście 100 000 malutkich Yorków. Czy to znaczy, że malutki York robi większą kupę niż potężny Bernardyn? Nie. Po prostu Yorków jest o wiele więcej. Łapiesz już?
|
|
Protagoras wyświadcz nam wszystkim przysługę i wypierd.alaj z tymi czerstwymi tematami na jakieś forum dla ludzi z zaburzeniami urojeniowymi. Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję
|
|
martuchnam inaczej byś pisała, gdybyś popracowała trochę w NY.
|
|
Twoj problem protakutas polega na tym, ze brak Tobie argumentow w logicznej rozmowie, wiec kazdy z innym zdaniem niz twoje jest obrazany, nazywany trollem, idiota itd.. Jestes strasznie ograniczonym czlowiekem, patrzac na tematy na 4lomza widze, ze masz powazne problemy z zaakceptowaniem tego, ze na swiecie sa tez inni ludzie niz ty sam i twojego pokroju. Leci od ciebie rasizmem, antysemityzmem i homofobia, a to jest wlasnie choroba. Nikt nie karze komus tolerowac wszystkiego, ale czasami warto sobie uswiadomic, ze swiat nie bedzie zamieszkiwany przez podobnych nam, a w twoim przypadku byloby to ogromna tragedia..
|
|
P.A wszystko ładnie piszesz. Mnie czeczeni nie przeszkadzają, ale mogliby wziąć się do jakiejś pracy. Jeżeli chodzi o rasizm, spróbuj wejść w nocy do Harlem'u wtedy przekonasz się raz na zawsze co to jest rasizm!
|
|
Palancie.Autystyczny. sam jesteś ograniczony i to ty mnie obrażasz. Nie masz żadnych argumentów. Podaj chociaż jeden argument broniący tych muslimów, któzy zamordowali niewinnego. Chociaż jeden ...... i co? Brak? No widzisz to dlatego ty i tobie podobni obrażają ludzi zauważających problem z tą agresywną grupą. Nie macie argumentów i jesteście sfrustrowani swoją głupotą - dlatego obrażacie ludzi, zamiast dyskutować. Chorobą to jest niewrażliwość na krzywdę innych. Jesteś poważnie chory skoro namawiasz do tolerowania morderców. Lewizna już cię nauczyła, że trzeba tolerować wszystko - zoofilów, pedałów, pedofilów , więc z tego rozpędu tolerujesz także morderców? Jesteś chory na tolerantyzm. vorarbeitr? Wysyłasz Czeczenó do pracy? Zaraz ci durnie wyzwą cię od faszystów i porównają do Rudolfa Hoessa.
|
|
Tu powinien być ten obrazek - oto mentalność tzw tolerastów:
|
|
haha padlem ze smiechu po twoim poscie haha.. Pokaz mi gdzie toleruje zabijanie kogokolwiek, przez kogokolwiek, gdzie namawiam do tolerowania takich zachowan.. Jestes dnem czlowieku, rozmowa z toba jest zbedna, swoj poziom intelektualny i moralny pokazales, potrafisz tylko obrazac, nic poza tym. Znizam sie do twojego poziomu, bo w normalny sposob nie mozna rozmawiac z osoba twojego pokroju, czegos takiego sie po prostu nie toleruje.
|
|
Przeczytaj durniu swoją wypowiedź . To, że potępiam zabicie człowieka nazywasz homofobią i antysemityzmem. Jak głupim trzeba być, żeby takie bzdury pisać??? Potrafisz tylko obrażać, ni masz żadnego argumenty. Po co P.acanie A.gresywny się w ogóle wypowiadasz? Tylko po to, żeby mnie obrazić? Napisz co sądzisz o artykule a nie wchodzisz tylko po to, żeby ludzi obrażać. Ciekawe czy politpoprawne durnie tak samo broniłyby mordercy gdyby ofiarą był Muslim.
|
|
Granica pomiędzy rasizmem a nacjonalizmem lub/i tożsamością narodową jest bardzo cienka. Widzę, że często mylicie oba pojęcia. Tak samo jest z tolerancją oraz akceptacją różnego typu dewiacji. To, że jakaś religia pozwala jej wyznawcom traktować kobiety jak zwierzęta nie oznacza,że jest to słuszne. Nie interesuje mnie, czy któreś z Was nazwie mnie rasistą. Nie chcę Islamu w naszym mieście. Niech sobie wierzą w swoje bożki w domowym zaciszu jeśli muszą i skoro obrali sobie mój kraj jako dom, to niech przystosują się do jego praw. No i brać się do roboty. Odnośnie artykułu. Obciął bym łapy temu nauczycielowi a potem przeciągnął za samochodem ze 100 km. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
|
|
|
Do debila ktory zalozyl ten post...nigdy nie bylam rasistka i nie bede...taki sam czlowiek jak ty czy ja...i palancie polak polaka tez zapierdoli... do Vorarbeider...mieszkalam w dzielnicy arabskiej dosc dlugo i nie musi to byc akurat NY zeby sie spotkac z muzulmanami.... polacy narod patalachow debili i rasistow..i dale twierdze idioci FUK THE HATERS!!!! Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Jedna uwaga. Obraziłaś mnie za moje poglądy. W zasadzie obraziłaś wszystkich polaków. Kto Ci każe tutaj mieszkać? Pośród tych wszystkich, jak to nazwałaś, debili i patałachów? Po drugie, przeczytałaś artykuł? Dla Ciebie to normalne? Nie życzę sobie, żeby ktoś tak ograniczony ubliżał mi nawet mnie nie znając. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
cleric ja to dedykuje wiekszosci polakow ktorzy sa nietolerancyjnymi patalachami...pieprzeni rasisci uwazajacy sie za rase lepsza....a prawda jest taka ze niestety nie sa lepsi od muzulmanow czarnych itp....tak samo zabijaja za inna wiare kolor skory itd.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
a juz napewno zalozyciel watku ma cos nie tak z glowa... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchna - to tępa rasistka. Obraża Polaków, że względu na pochodzenie (no, przynajmniej antypolonistka). Na stos tę świnię !!! To typowy przykład buraki, jakich wielu - niestety - w naszym narodzie. Kto pracował za granicą ten wie, że Włosi trzymają się razem, Wietnamczycy też , zresztą każda nacja trzyma się razem, tylko wśród Polaków jest mnóstwo takich nienawistników jak martuchna, maruda, Thomas, nie. dotyczy - tacy ludzie będą lizać dupska Muslimom, Żydom, a własnemu rodakowi nóż w plecy wbiją . I to jest tragedia narodu polskiego.
|
|
martuchnam ciesze sie ze mieszkalas w dzielnicy arabskiej, czyli poza Lomzą.W Łomży nikt nie chce dzielnicy arabskiej. A przynajmniej ja.Czy to Arabowie czy Czeczeni czy inne nacje kulturowe ze świata muzułmańskiego są nastawione agresywnie do chrześcijan j o tym jest artykuł zamieszczony przez Protagorasa, Dlaczego chrzescijanin ma ustepować muzułmanom jeśli jego kultura i religia nie jest szanowana? Zadzam się tutaj w pełni z Clericem. Mnie jedynie wkk...wia ze olacy nie mając pracy chodzą do MOPSu po pomoc i jej nie dostają w takich granicach jak emigranci. Niech nikt tutaj nie pierdoli że jest tolerancyjny, nie w Łomży, :) Protagoras ma prawo się wypowiadać na tematy które go interesuje, osoby których nie interesują lub piszą jedynie posty mające kogoś obrażać niech nie udzielaja się w danym temacie.
|
|
|
|
qawkaz - moim zdaniem nie masz racji. Polacy (Łomżanie w szczególności) są bardzo tolerancyjni. Tolerują agresywnych pasożytów, pracują na nich. Czy można być bardziej tolerancyjnym? Dalej jest już tylko akceptacja. A normalny człowiek nigdy nie zaakceptuje agresywnego pasożyta . Brak tolerancji to sytuacja z artykułu. W Łomży, czy na tym forum nikomu nie przeszkadza, że agresywne pasożyty kłaniają się pedofilowi, czy że mają koran. To ich sprawa. Normalnym ludziom przeszkadza, że Agresywne pasożyty są agresywne i że pasożytują na nas.
|
|
Ktoś czytał "Zderzenie Cywilizacji" Hurtingtona?
|
|
progóras W slangu internetowym często mówi się, że trolla nie należy "karmić" – czyli że nie należy z nim w ogóle wchodzić w jakąkolwiek polemikę Symptomy trollowania[edytuj] Symptomami trollowania mogą być poniższe sposoby zachowania w dyskusjach: bezgraniczne podporządkowanie się jakiejś idei (np. „Ten system operacyjny jest najlepszy!”) i bronienie jej do końca (często wbrew rzeczywistości) — jest to kryterium kontrowersyjne, ponieważ samo fanatyczne przywiązanie do określonej idei nie oznacza trollowania; Prawo Godwina odnosi się do pozamerytorycznego argumentu osobistego – sposobu argumentowania, w którym na poparcie swojej tezy dyskutant powołuje się na niezwiązane z tematem opinie lub zachowania swego oponenta. Z drugiej strony w sytuacji, gdy ktoś porówna swego rozmówcę do hitlerowców, ten chwyt erystyczny może też być rodzajem obrony przed tego typu argumentami osobistymi.
|
|
Nadużywanie terminu Termin "troll" bywa nadużywany na dyskusyjnych forach internetowych. Niektóre osoby mianem tym określają dyskutanta, który przedstawia zagadnienia dla kogoś niewygodne lub za trudne do merytorycznego, szerszego omówienia. Nie każda bowiem kontrowersyjna, poruszająca trudne zagadnienia i mogąca kogoś bulwersować wypowiedź jest zaraz formą trollingu.
|
|
Psitku ja to pojmuję i to dokładnie, nie musisz mi tłumaczyć.Czemu tylko ty tego nie pojmujesz?? Polak polaka zajebie jak psa to normalne?A jak czeczen czy ktokolwiek inny (innej rasy) zajebie innego to już wielkie halo?Bo jak to?Polak może ,a kto inny nie? Za czasów Hitlera miałbyś niezłą posadkę i prawdopodobnie polaków byś tępił za to ,że mają inne zdanie niż ty. Jesteś życiowym dnem.Uświadom to sobie. Cleric możesz sobie pisać o różnicy ,ale gdybyś znał Psitka to zauważyłbyś ,że ten typ nie ma nic wspólnego z patriotyzmem.Przemawia za nim nienawiść już nie do samej rasy ,a do tego ,że oni dostają socjal. Gdyby jego sąsiadowi daliby większy socjal bo sąsiad ma o jedno dziecko więcej to też by na forum zakładał tematy jaki to sąsiad przestępca,pijak itp. Dla mnie to jest dno społeczne. Cleric równie dobrze ja jestem za tym ,aby te chlory i pijaki itp. z biednych rodzin wzięli się do roboty bo ja nie chce ,aby z moich podatków państwo takich nie robów utrzymywało.
|
|
Psitek ja z własnego wyboru wyprowadziłem się od dziczy Polaków.I dobrze zrobiłem mam teraz spokój.
|
|
Akceptacja a tolerancja? Chyba w tym przypadku zawężać zaczynasz krąg spojrzenia na część spraw. Nie powiedziałbym żeby mieszkańcy. Łomży byli tolerancyjni a czasami wręcz przeciwnie. W wielu rozmowach z ludźmi z naszego miasta mogę stwierdzić że każdy czegoś nie toleruje/vel akceptuje. Jeśli osoby o innej odmienności kulturowej będa szanować moją kulturę, religię oraz mnie i moich ziomków-rodaków to wszystko będzie ok, jednak nie będę tolerować/vel akceptować sytuacji jaka ma miejsce w chwili obecnej: że polak jest gorszy we własnym kraju od emigranta i mam mniej praw. Jestem przeciwny agresywnej postawie"żądań" emigrantów.Zrównajmy wszystkich wobec prawa. Jeśli jesteśmy my Łomżyniacy tacy tolerancyjni to czemu jest problem emigrantów/uchodźców?To proste nikt nie lubi obcych a tym bardziej w kraju jednorodnym kulturowo i narodościowo.
|
|
qawqz zróbmy najpierw porządek na swoim podwórku ,a później można czegoś żądać. Czemu ty albo ja mam utrzymywać polskiego pasożyta zdolnego do pracy??
|
|
1. 'opluwacze' – piszą posty typu: 'ale głupoty', 'moherowe berety', 'idź do szkoły' czy inne, wulgarne. Ich zadaniem jest demotywowanie autora tekstu, przeszkadzanie w dyskusjach, zniechęcanie do dzielenia się linkami / materiałami, czy w końcu sprawianie wrażenia, iż dany pogląd jest marginalnym. A to wszystko dlatego, ponieważ opluwacze bardzo często albo występują gromadnie, albo jest to jedna osoba która korzysta z wielu zmiennych nicków. 2. 'psychiatryczni' – typ trolla internetowego / osoby na etacie, który szczególnie uaktywnił się po katastrofie w Smoleńsku. Piszą oni posty w stylu: 'lecz się', 'ale głupoty piszesz, masz paranoję' czy w końcu: 'polecam leczenie psychiatryczne'. Zastanawiające jest to, iż posty te, najczęściej krótkie, są pisane według konkretnego szablonu tak, jakby pisała je stale ta sama osoba. Dziwne jest to, iż posty te często się powtarzają, zmienia ulegają tylko niektóre słowa. Zupełnie tak, jakby były one czerpane z kilku gotowców, schematów, z dodatkiem niewielkiej inwencji autora takiego postu / komentarza. Psychiatryczni – albo pospolite trolle (najczęściej) albo osoby piszące za pieniądze (rzadziej) występują także w sposób stadny. Jakie jest ich zadanie? Spełniają oni ważną pozycję w wojnie informacyjnej o prawdę. Mają oni za zadanie ośmieszenia poglądów, ludzi, których wpisy komentują w oczach innych czytelników. Często opieranie się na naukowych, niezależnych ekspertyzach nazywają teoriami spiskowymi, aby od razu zaklasyfikować negatywnie dany pogląd i go ośmieszyć w oczach innych. ZATRUDNIĘ TROLLA - CZYLI JAK MANIPULATORZY ZATRUWAJĄ ŻYCIE NORMALNYM INTERNAUTOM Tak łatwo zarobisz kilka tysięcy. Obrażając innych Politycy zlecają wpisywanie obelg na forach. Fala nienawiści, która wylewa się z internetu ma charakter dobrze zorganizowanej działalności biznesowej. Szkalowanie osób publicznych w sieci nie do końca jest spontaniczne - informuje "Polska". Wszystkie partie bez wyjątków zlecają zewnętrznym firmom komentowanie artykułów na portalach i witrynach gazet. Eksperci szacują, że na ubliżanie i wyzywanie konkurentów w internecie partie wydają nawet kilkadziesiąt tysięcy zł miesięcznie. Za komentarz w zależności od długości płacą od 30 gr do 2 zł. Pieniądz w branży jest tak dobry, że wchodzą do niej zwykli amatorzy, którzy zakładają jednoosobowe firmy i oferują swoje usługi w sieci - dodaje dziennik. Rekordziści są w stanie zarobić miesięcznie ponad 5 tys. zł. Politycy zaprzeczają, że korzystają z usług takich firm, jednak oceniając ataki na swoje ugrupowanie, oskarżają przeciwników o zorganizowaną działalność. Oprócz wynajętych firm obrażaniem konkurentów w internecie zajmują się - już bez wynagrodzenia - także sami członkowie partii. Argumenty Słomianego Człowieka: Bardzo popularna technika. Troll oskarża oponentów o przyjmowanie pewnego punktu widzenia, nawet gdy oni tego nie robią. Następnie atakuje ten wymyślony punkt widzenia. Inaczej mówiąc, troll wkłada słowa w usta oponentów, a następnie je odpiera. Przykładowo: "Zwolennicy poglądu, ze 9/11 był spreparowany, twierdza, ze żaden samolot nie uderzył w wieżowce World Trade Centre i była to tylko animacja komputerowa. Czy oni są szaleni?".
|
|
troll ktory zalozyl ten watek-pajacu nie jestem antypolka...ale nie trawie ludzi takich jak ty..zawistych zazdrosnych rasistow....dla mnie jestes dnem masz iloraz inteligencji mniejszy niz zero i normalnie blyszczysz na tym forum.... a moze mnie z linczujesz jak mnie zobaczysz z inna laska 3majac sie za rece i calujac na srodku ulicy(nie jestem les niech nikt nie zrozumie opatrznie) albo za to ze ide sobie na spacerek z przyjacielem gejem lub czarnym lub arabem.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Thomas walka o poprawę losu polskiego społeczeństwa a dokładnie ich najniższych warstw społecznych kosztem emigrantów jest nie poprawne politycznie. Wyjście z hasłem wyrównania np zasiłków w dół lub w górę spowoduje ostrą reakcje przedstawicieli niektórych grup lub wręcz całych grup społecznych. Ja Czeczenów nie lubię i jestem wobec nich anty ale nie uważam ich za pasożytów- to sa ludzie tacy jak my a że są tutaj w polsce/W Łomży bo zmusiła ich do tego sytuacja od nich nie zależna.Raczej powinniśmy kierowac naszą uwagę na to by emigranci nie otrzymywali takiej pomocy materialnej jak w chwili obecnej, byc przeciwko ich roszczeniowym postawom, to oni powinni robić wszystko byśmy my ich zakceptowali a nie odwrotnie. W chwili obecnej ludzie pokroju pracowników Fundacji Ocalenie wmawiają nam że to my musimy robić wszystko by to oni nas zakceptowali. Ja nie akceptuje tego że łomżyniacy nie mają co dzieciom dać jeść a emigrant wydaje olbrzymie pieniądze na automaty, i nowoczesne telefony lub handluje samochodami nie płacąc podatków.
|
|
Jednak tak samo mocno jestem przeciwny polakom którzy nauczyli sie wyciągać rękę po łatwe pieniądze z opieki społeczne, walić wina a pracę pierdolić, a może bardziej mnie denerwuje krótkowzroczność pracowników opieki społecznej którzy nie zawsze pomagają tym co potrzeba???
|
|
qawqaz tu się mylisz i to grubo.Ja jestem za tym ,aby zasiłków w ogóle nie było choć zdaję sobie z tego sprawę ,że to nie możliwe.Tylko jak można żądać od kogoś z czeczenii ,aby poszedł do pracy skoro nasi magistrzy nie chcą pracować?Lepiej ciągnąć hajs z państwa i krzyczeć ,że mało ,albo że nie ma pracy.Stary ja ci to mówię praca jest i będzie tylko czy ty chcesz pracować.Czeczeni też pracują lub pracowali bo sam widziałem.Więc stwierdzenie ,że wzdrygają się od pracy to kłamstwo.
|
|
Noo to teraz napisz mi ile rodzin na 100 jest tych na prawde biednych? Dlaczego "dary" są rozporządzane wśród tych bogatszych ,a nie tych najbiedniejszych?Dlaczego?? Zrobić trzeba porządek u siebie najpierw ,a nie czepiać się "strzelam" 100 rodzin czeczeńskich w Łomży.Bo to jest pikuś przy tym co się dzieje wokół nas.Tylko takie Psitki nie widzą lub nie chcą widzieć.
|
|
qawqaz a darmozjady urzędasy pierdzący w stołki?
|
|
Thomas praca jest to prawda tylko wynagrodzenie nie zawsze jest odpowiednie co do wysiłku uzyskania jej.Ja tez jestem magistrem skonczyłem kilka kierunków i pracowalem kilka lat w banku, Odkąd wrocilem do Łomży pracuje na umowę zlecenie za 1200 zł i sie ciesze że pracując w Łomży wogóle mam prace. Ale wkurwia mnie ze ludzie majacy rodziny i znajacy sie na swoim fachu sa wykorzystywani przez przedsiebiorcow , którzy wyzyskuja ile wlezie i placa grosze mimo ze stawki w Łomży nie sa niskie. Wkurza mnie to ze moi koledzy pracuja po 280 godzin w miesiacu za grosze, wynajmuja miekszania bo niestac ich na wlasne, ledwo wiaza koniec z koncem a emigrantow stac na duzo wiecej.Widzisz ja tez jestem przeciwnikiem zasiłków one jedynie rozleniwiaja ludzi.Zrównajmy wszystkim prawa, Niech kazdy bedzie równy. Gdyby emigrant nie otrzymywał zasiłków, duzych zasiłkow jak na warunki lomżynskie przebywał by u nas w miescie wyjechałby.Niestety malo jest w miescie pracy i dla polakow i emigrantow. co do tego wzdrygania od pracy hmm nie zgodze sie z toba. Czemu emigrancji nie chce pracowac za stawki za ktore pracuja łomżyniacy?
|
|
Ejj równie dobrze ja moge powiedzieć: Dlaczego ja mam niższą pensję niż angol?Dlaczego ja ciężko haruje poza swoim domem,rodziną i przyjaciółmi ,a nie jeden w Polsce bierze socjal i ma ********? Bo ja się staram ,chcę do czegoś dojść ,a nie liczyć na innych?Bo mnie stać rzucić wszystko i wyjechać za lepszym? Myślisz ,że dlaczego wyjechałem?Ja widze co się dzieje w Polsce.Pracowałem w wielu firmach.Raz ,że noga mi się potknęła ,a dwa że wqrwiało mnie te dorabianie innych. Ja miałem pracę gdzie zarabiałem ponad 2000zł ,ale się zwolniłem i zaryzykowałem.Mi nikt nic za darmo nie dawał ,ani ja nic darmowego nie oczekiwałem. Moi znajomi też pracują za marne grosze ,ale pracują.Żaden z moich znajomych by nigdy nie krzyknął ,że to wina emigrantów ,że zarabiają za mało.
|
|
Uwierz widziałem jak pracowali.Większość się śmiało.Co dostali w zamian?W zamian pewien przedsiębiorca z okolic Łomży kupił sobie auto.
|
|
|
Widzisz ja póki nie wrócilem do rodzinnego miasta zarabiałem bardzo dobrze 3-4 razy wiecej niż teraz. Wierze i ze emigrantów biźneśmen lokalny potraktował tak jak piszesz gdyż w Łomży sam byłem tego świadkiem Heh no ja pracujac w AIB na wyspach zarabiałem mniej niż anglicy i nie narzekałem, A pisze co mysle. Chociaz ciesze sie ze podjales polemike bez wyzwisk:)
|
|
qawqaz - tolerować można coś co nam się nie podoba. Czyli tolerujemy pasożytów, czy tzw pożytecznych idiotów (chociażby tych co się wyżej wypowiadali, a których wypowiedzi nie miałem ochoty czytać) ale nic z tym nie robimy (poza gadaniem), wychodząc z założenia, że nawet gówno ma prawo do istnienia. To jest tolerancja. Pytasz czemu jest problem imigrantów to znaczy, że imigranci są problemem. Jeśli wdepniesz w gówno to co jest przyczyną problemu - to, że szedłeś jak co dzień chodnikiem, czy to, że na chodniku leżało gówno? Zauważ, że z Wietnamczykami nie ma praktycznie problemów (a jest ich więcej niż Czeczenów, są z zupełnie innej kultury, wyglądają zupełnie inaczej niż my). Problemem nie jest odmienność. Problemem jest agresja, pasożytnictwo, lenistwo Czeczenów oraz zły system dający leniuchom kasę kosztem pracowitych ludzi. Jeślibyśmy zaczęli wychwalać owe gówno, jak to ładnie pachnie, jak ładnie prezentuje się na trawniku, jak to mądrze wypowiada się Andy czy inna maruda, jacy to fajni ci Czeczeni - to już byłaby niebezpieczna akceptacja. Nie wiń pracowników socjalnych - to wina systemu a nie ich. Nie powinno byż zasiłków dla pasożytów i tyle. No i nie do końca masz rację, pisząc, że Czeczenów zmusiła sytuacja do przyjazdu do Polski. To tak samo jak Polakó zmusza sytuacja do opuszczania Polski. Względy ekonomiczne. Nic więcej. Emigracja w obawie przed utratą życia dawno już się skończyła. Zauważ, że ci czeczeni, którzy przeżyli wojnę (czuli zagrożenie życia) w Polsce są spokojni. Cwaniakują ci, którzy wojny na oczy nie widzieli. A jeszcze bardziej ci urodzeni w Polsce (bądź , którzy przyjechali tu w młodym wieku). Tak samo jak na zachodzie - rozrabiają dzieci imigrantów. Dziś Czeczenia jest bezpiecznym krajem. Normalni ludzie mogą żyć w spokoju.
|
|
Jak tak pójdzie dalej to każdemu z nas przyjdzie http://poznajdate.com/573855.php swojej smierci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |