poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DYSKA

CZY MOZE KTOS SŁYSZAL O DYSCE DLA STUDENTÓW W YAM CAFE MA BYC CHYBA 16.11.2005 CZY TO PRAWDA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DYSKA

a jacy studenci mogą być w Łomży 16.11? Przecież wtedy wszyscy są na studiach. Więc chyba nieprawda !

Prawda. Widziałem ogłoszenia. Po okazaniu legitymacji studenckiej wstęp kosztuje kilka złotych (2 albo 5, dobrze nie pamiętam). Osoba towarzysząca musi posiadać dowód osobisty. Ot, i cała treść ogłoszenia.

Pozdrawiam

skąd ty qrwa mrs jesteś z KGB że tak wszystko wiesz i wszystko widziałeś

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
_________________________________-

... & vice versa!

Mi przeszkadza zawsze przykry zapach, ścisk i duchota. Powinni zrobić coś prawdziwego dla Studentów a nie liczyc tylko na zyski.

Łup Łup Łup

genia: idiotko po*pier*dolona widziałem ogłoszenie na uczelni to piszę co wiem na dany temat. Idź leczyć swojego chłopaka ze sraczki. Najlepiej jęzorem, kretynko.

Pozdrawiam

ty kondonie na jakiej uczelni ty mogłes być. z twoją chamska gadką to raczej do szaletu miejskiego na babcię

buhahahahhaa, hardcore!!!:)

genia przecież ty zajmujesz etat babci klozetowej w szalecie miejskim. Loda na wyjściu robisz gratis.

Pozdrawiam

z mojej wieloletniej praktyki wiem że aby zrobić komuś loda to trzeba mieć jakiś patyk. a ty eunuchu masz w tym miejscu wielką czarną dziurę powstałą na skutek zassania przez pusty mózg wszystkich narządów i dlatego zamiast oczu masz dwa jaja a zamiast nosa fujarkę

Gdzie te lody ?? Jeszcze otwarte ??

Patyk !

Zauważyłem iż genia z MrS'em doskonale się dogadują i są nawet po imieniu :). Pozdrawiam oboje i was też cobyście smutni nie byli :).

Malachit zgadzam sie z tobą zaraz nas po imieniu będeą nazywać :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org