Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DYSKA |
CZY MOZE KTOS SŁYSZAL O DYSCE DLA STUDENTÓW W YAM CAFE MA BYC CHYBA 16.11.2005 CZY TO PRAWDA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DYSKA |
a jacy studenci mogą być w Łomży 16.11? Przecież wtedy wszyscy są na studiach. Więc chyba nieprawda !
|
|
Prawda. Widziałem ogłoszenia. Po okazaniu legitymacji studenckiej wstęp kosztuje kilka złotych (2 albo 5, dobrze nie pamiętam). Osoba towarzysząca musi posiadać dowód osobisty. Ot, i cała treść ogłoszenia. Pozdrawiam
|
|
skąd ty qrwa mrs jesteś z KGB że tak wszystko wiesz i wszystko widziałeś
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane _________________________________- ... & vice versa!
|
|
Mi przeszkadza zawsze przykry zapach, ścisk i duchota. Powinni zrobić coś prawdziwego dla Studentów a nie liczyc tylko na zyski. Łup Łup Łup
|
|
genia: idiotko po*pier*dolona widziałem ogłoszenie na uczelni to piszę co wiem na dany temat. Idź leczyć swojego chłopaka ze sraczki. Najlepiej jęzorem, kretynko. Pozdrawiam
|
|
ty kondonie na jakiej uczelni ty mogłes być. z twoją chamska gadką to raczej do szaletu miejskiego na babcię
|
|
buhahahahhaa, hardcore!!!:)
|
|
genia przecież ty zajmujesz etat babci klozetowej w szalecie miejskim. Loda na wyjściu robisz gratis. Pozdrawiam
|
|
z mojej wieloletniej praktyki wiem że aby zrobić komuś loda to trzeba mieć jakiś patyk. a ty eunuchu masz w tym miejscu wielką czarną dziurę powstałą na skutek zassania przez pusty mózg wszystkich narządów i dlatego zamiast oczu masz dwa jaja a zamiast nosa fujarkę
|
|
Gdzie te lody ?? Jeszcze otwarte ??
|
|
Patyk !
|
|
Zauważyłem iż genia z MrS'em doskonale się dogadują i są nawet po imieniu :). Pozdrawiam oboje i was też cobyście smutni nie byli :).
|
|
Malachit zgadzam sie z tobą zaraz nas po imieniu będeą nazywać :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |