Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Otwieram sklep ze zdrowa żywnościa |
Otwieram sklep ze zdrową żywnością w galerii Veneda zatrudnię dwie pracownice na pełen etat (8h) oraz osobę ucząca się na pół etatu. cv/oferty proszę zgłaszać na mail : veneda@mailplus.pl zastrzegam prawo do nie odpowiadania na maile zawierające oferty handlowe. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Otwieram sklep ze zdrowa żywnościa |
spierdal,aj frajerze kopów ci nawsadzam jak cie spotkam za to że sie podajesz za mnie, ja jestem prawdziwym obywatelem
|
|
zapraszam do dodania ogłoszeń o pracę na www.lomzyniacy.pl
|
|
Nie no faktycznie to trochę nie fajne, że któryś z Was jako drugi dobrał sobie nickname podobny do istniejącego już użytkownika. Może to wprowadzać wielu w błąd, np. przy wielu zapalnych tematach, których przecież nie brakuje na portalu. P.s. Ale tak swoją drogą, o ile to nie kawał, to pomysł ze sklepem ze zdrową żywnością jest bingo - zdanie moje, jako konsumenta :)
|
|
sklep ze zdrową żywnością i jeszcze jakiś typu kuchnie świata by się przydał
|
|
Jeżeli chodzi o pomysł ze sklepem ze zdrową żywnością to dobry wybór. Nie wiem czy jest jakiś taki sklep w naszym mieście w Łomży. A co do podszywania się pod nickami innych użytkowników tego forum to konieczny jest administrator, który by pilnował takich niezręcznych sytuacji i porządku na tym forum. Piszę zawsze poprawnie po polsku.
|
|
W Łomży jest juz sklep ze zdrową żywnością- Szarłatowa spiżarnia na Wyszyńskiego- świetne soki w 3(?) litrowych woreczkach mają:)
|
|
co do tego kto miał pierwszy nick to spójrz datę rejestracji i ilość postów fałszywco http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Dziękuję za odzew. Do wybranych osób odezwę się po świętach. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
nie wierze w te sciemy..kaza wysylac foty a pozniej sie smieja z tego
|
|
to ten obywatel co chcial kiedys wszystko odwoływać itp ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ja bym traktował Legendarnego Ob ze zmrużeniem oczu hehe
|
|
W galerii Veneda... ;)
|
|
o świetnie.. :)
|
|
Jak będziesz miał artykuły kuchni azjatyckiej (typu sambal, toffu) to jestem twoim klientem.Proponuję jeszcze duży wybór przypraw, dostępnych tylko na allegro.
|
|
Dzięki za pomysł ja też otwieram za dwa dni taki sklep u mnie będzie wszystko za nie drogo :-))))))
|
|
Galeria Veneda,a ja mysle ze pies z kusa **** tam niezajdzie,jest juz Stokrotka Galeria i tak juz za duza jak na Lomze,w niej tez tylko pustki a ludzie prosza o kase na czynsz!!!!!
|
|
Czy w ww sklepach będzie dostępna Yerba Mate?
|
|
wpm jesteś w wielkim błędzie, w białym przed galeriami wiele samochodów stoi z rejestracją BL.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |