Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niedrogi mechanik!!! |
poszukuje mechanika niedrogiego i dobrego!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niedrogi mechanik!!! |
Mi też by się przydał. W planach mam wymianę zawieszenia.
|
|
niema takich
|
|
żeby nawet był drogi, a dobry i dokładny. Ale to są mendy, które wszystko robią młotkAMI I PRZECINAKAMI! a o kluczu dynamometrycznym zapomnij. Chociaż nie cierpię mechaniki wolę sobie sam zrobić, wtedy wiem na czym jezdzę.
|
|
Autoklinika Sosnowa 1 polecam .
|
|
Mechanik na Sikorskiego, wjazd na wysokości cmentarza vis a vis wjazdu na ul.Wyszyńskiego Poleciłem tego faceta już którejść osobie i nikt nie narzeka więć jest solidny i dotego niedrogi Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Od kilku ładnych lat jeżdżę do Pana Waldka Gontarskiego (przy rondzie obok ''ziemniaków". Dwa lata temu zmieniłam na innego(z polecenia).Więcej już tego nie zrobię, bo mnie po prostU nacieli. Wróciłam ponownie do Pana Waldka i nie narzekam. Wydaje mi się, że solidnie robi i niedrogo.
|
|
polecam baza wzgs edek
|
|
Serwis Kia.
|
|
Myślę, że Autoklinice też warto zaufać. Co prawda nie korzystałem jeszcze z ich usług, ale z tego co wiem to chłopaki zajmują się zaawansowanym tuningiem samochodów itp. i z tego co wiem wychodzi im to całkiem fajnie, więc chyba mają pojęcie.
|
|
autoklinika jest dobra do tuningu auta.. Jezeli chodzi o typowe i konkretne naprawy to warsztat na sosnowej 3, dwa domy dalej, diagnostyka komp, geometria itd.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |