Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Słodki Muffin |
Czy ktoś korzystał z cateringu "Słodki Muffin"? Słyszałem, że robią fajne torty i mafinki na różne przyjęcia a ja szukam czegoś fajnego na zaręczyny. Czegoś pięknego i oryginalnego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Słodki Muffin |
Ricardo To napisz gdzie masz ten catering a nie tak niesmiało pytasz zareklamuj sie na Forum . Klid
|
|
A myjecie tam ręce?
|
|
bzdet....
|
|
Z komentarzy wynika, że nikt z was nie miał okazji poznać wyrobów w/w cukierni. No cóż, ryzyk fizyk. Spróbuję bo na stronie ich wyroby wyglądają cudnie. Dzięki za odpowiedzi .
|
|
Powiem szczerze, skorzystałem i było cudnie. Muffiny piękne i zrobione z jajem, narzeczona szczęśliwa (oczywiście powiedziała TAK). Było tak jak sobie zaplanowałem.
|
|
Nie polecam tego Muffina. Lepiej kupić pączki na dworcu.
|
|
Pączki na dworcu? A może lepiej (i oszczędniej) byłoby wygrzebać resztki ze śmietnika...
|
|
ewidentnie się reklamujesz Ricardo... Nie prościej było zaprosić ludzi do skorzystania i sprawdzenia a tak tylko zniechęcasz np. mnie i myślę że innych też.
|
|
Powiem szczerze nie wiem o co Wam chodzi. Sprawdziłem temat więc się dzielę opinią. Widzę, że nawet nie można wypowiedzieć swojego zdania bo zaraz posądzanym jest się o złe zamiary. Ehhhh.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |