Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem mężczyzną i dobrze mi z tym |
Nie narzekam,nie nerwuję się ,mam kobiet mnóstwo ,głowę na karku ..czego trzeba więcej ? :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem mężczyzną i dobrze mi z tym |
chciałem zapytać w jakim celu człowieku piszesz takie głupoty ? piszesz jakieś tematy z h.uja wyciągnięte i bez sensu dlaczego to robisz?
|
|
Odpowiem grzecznie . Gdzie widzisz u mnie głupi temat ?
|
|
Każdy jeden nie ma najmniejszego sensu. Nie karmić trolla! Głos Rozsądku
|
|
Marlen napisał czego mu brak...................
|
|
Przesadziłem tylko z mnóstwem kobiet ,ale jest ich tyle,ze trudno sie połapać hehe poza tym w necie wierzę tak na ok 50 % :)
|
|
w necie a na jawie to co innego gitara gra
|
|
.
|
|
Marlen to nieudolna podróbka kalesonów. Próbuje być równie zabawny, wesoły i optymistycznie nastawiony do życia. Chociaż póki co jest świetnym trollem zaśmiecającym forum swoimi kretyński wypocinami. A po ostatnim poście zaczynam podejrzewać, że jest też podstarzałym desperatem... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Nikogo nie próbuję naśladować . Jak nie umiesz odróżniać,to pomogę . Dziadka Kalesony najczęściej miały tematy muzyczne,a ja nie skupiam uwagi na muzyce. Wystarczy ?
|
|
nie Marlen ty wolisz pieprzyc glupoty jaki to ty wspanialy jestes..... thats totally bullshit........get a life.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuchna ,jakaś zawiść,czy co ?
|
|
nie dla mnie po prostu jestes zalosny desperat....zakladasz tematy o ktorych nic nie wiesz albo nie masz nic ciekawego do powiedzenia...ogolnie nic ci sie nie podoba....nie jestes ani smieszny ani nic z tych rzeczy.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Dla przykładu ,ten temat założyłem,bo juz dwie osoby wzięły tu mnie za kobietę i próbowały podrywać :)
|
|
Martuchna smutno szaro brakuje mi tu Ciebie:( wszystko jest do bani jak Ciebie niema:(
|
|
przezylismy szczebiotkę, sukę czarną, to i marlena przeżyjemy na tym forum. Za jakiś czas zniknie i znowu będzie spokój:)
|
|
Martuchna jest zajęta rodziną,mąż ,dzieci i te sprawy :) a Ty Andy-dzia siedź w domciu hehe :P
|
|
I znów się pojawi ,ale już być może w innej formie,nicku ,klimacie i z fajnymi tematami hehe ps."przeżyliśmy" ja też od lat należę do tego forum hahahaha
|
|
I nie na miejscu jest porównywać głupie,chamskie tematy typki spod ciemnej gwiazdy do mojej osoby i tematów ,w których poruszam ważne tematy milczących Łomżyniaków :)
|
|
Marlen
|
|
I co dalej ? :)
|
|
|
|
haha wystarczy czy coś jeszcze jest niejasne?:D
|
|
No Andy jedziesz bez Ciebie i bez tych fotek byłoby smutno :-) Pozdro Andy
|
|
W+++++ jak ktoś nochala i jęzora przykłada do nie swoich spraw.
|
|
Zbychu sam wiesz są granice których się nie przekracza. No jak się ma kompleksy niższości i tylko docinkami chce się dowartościować to proszę bardzo:) Zbychu jesteś facet na wysokim poziomie a to teraz rzadko się zdarza. Pzdr.
|
|
|
|
Marlen to dla ciebie.... a tak dla twojej wiadomosci...wczoraj sie relaxowalam i nie zajmowalam sie tym co mowiles... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Andy czesc slonce....was busy 2 last days.....wpadlam wczoraj na chwilke ale normalnie niedobrze mi sie zrobilo jak se niektore posty poczytalam wiec zazywalam relaxu w wannie :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Chihiro ,dalej nie rozumiem ,jaką informację i komu Andy chciał przekazać w swoich ostatnich wklejkach . Wydają się nie nawiązywać do żadnego postu ,ani osoby w tym temacie . A co do sarkazmu . Jest on oznaką słabości,a nie siły intelektu. Z głupotą jest bardzo trudna walka. Z głupimi ludźmi czasem trzeba walczyć siłą,bo słowo,w tym też sarkazm,wcale nie dociera i niestety rozwiązanie siłowe jest jedyną ,a niezbędną formą np.wprowadzenia jakiegoś prawa. Z głupimi się w ogóle nie dyskutuje,szkoda słów.
|
|
Martuchna ,zostawmy dyskusję osobową między sobą . Ja Cię znam,a Ty mnie nie i dlatego mam przewagę ,ale nie chcę jej używać. Więc może dyskutujmy tylko merytorycznie.
|
|
A jeszcze do głupoty -"Nie rozmawiaj z głupim,bo najpierw sprowadzi cię do własnego poziomu,a następnie pokona doświadczeniem" ps.mądry nie da się doprowadzić głupiemu do jego poziomu
|
|
Do Martuchny HEJ jak przeczytałem Twego posta od razu cieplutko się na sercu zrobiło:) Bardzo mądrze zrobiłaś nie wzięłaś udziału w dyskusji z typem bezosobowym ;) Ja nie jestem taki mądry wciąż mi powtarzają że trzeba nabrać dystansu do pewnych sytuacji czy osób .
|
|
Andy,mam o Tobie określone zdanie,ale nie zniżę się do Twojego poziomu i nie będę upubliczniał i dyskredytował Twojej osoby . To przejaw mojego szacunku i miłości :)
|
|
Do dajmona;)
|
|
|
|
i to jest mądre....
|
|
sorki andy..busy again.....but my smile is for u :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ps....reszte wieczoru i weekendzik tez busy ale postaram sie wpasc na momencik :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuchna rozumiem;) ale >>>>>
|
|
założycielem tematu jest chyba biedroń ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |