Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kamien wegielny |
a ten czlowiek pierwszy z lewej na jednym ze zdjec nie powinien byc gdzie indziej przez kilka najblizszych lat jesli juz jest zdrowy? a tu z prezydentem miasta i biskupem... ____________________________________ ... & vice versa!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kamien wegielny |
|
goostav a co żal dupę ściska ??? Ja akurat znam tych wszystkich z tego zdjęcia i powiem że fajni z nich ludzie. Przede wszystkim nie wywyższają się jak ci pseudo biznesmeni z dziurawymi kieszeniami z Łomży, można z nimi porozmawiać pobawić się na imprezie.
|
|
To taki przekaz dla młodzieży jak należy postępować w życiu żeby być szanowanym obywatelem
|
|
Ja do tych ludzi nic nie mam, mają głowę na karku :-) W tych czasach prowadzić firmy nie jest łatwo, a oni prowadzą, dają pracę, płacą podatki. Dzięki nim będzie miało pracę kilkaset ludzi........ To powiedzcie kur..... o co wam jeszcze chodzi ??? Chcecie żeby wam kupili Merola albo Bemke i dali kasę za opier..... się ??? Nie umiecie nic zdziałać w życiu i żałujecie innym to nie komuna każdy może mieć firmę. Do roboty !!!!
|
|
|
|
A kto to w ogóle jest ?
|
|
nie.dotyczy ale daje pracę dzięki temu człowiekowi pracuje dużo ludzi, a jeżeli przechodzą do niego pracownicy z innych firm to chyba daje lepsze warunki. A tak na marginesie to bądź chłopem z "jajami" i idź wywalić swoje smuty prosto w oczy.
|
|
Zbychu,nie utożsamiaj się z chamstwem i przestępczością.
|
|
z artykułu podanego cytuję: "Oskarżony przedstawił nam zwolnienie podpisane przez biegłego lekarza sądowego – powiedział Jan Leszczewski, rzecznik Sądu Okręgowego w Łomży. – Zgodnie z nim, jego stan zdrowia nie pozwala na uczestnictwo w posiedzeniach przez najbliższe cztery tygodnie." więc o co chodzi? Choruje czy nie choruje? Kto tu z kogo balona robi, bo ja już nic nie rozumiem??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |