Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straszna łomża |
Ludzie niedługo strach bedzie wyjść z domu wieczorami. Co ja gadam juz strach bo niewiadomo na kogo sie trafi teraz to przy sobie maczety kijki pistolety nosic!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straszna łomża |
nie jenacej
|
|
jak to ???? niemożliwe hehe no co wy ludzie ????? nie trza się bać
|
|
Myślę,że coraz więcej ludzi,szczególnie młodzież nosi już w kieszeniach noże ,jakieś odstraszydła typu gaz itp . Wcale nie dziwota,ze jak czyni się zmrok to na chodnikach pustoszeje,inna sprawa ,że ulice pęcznieją od aut hehe
|
|
no i to jest prawda bo jak taki ktoś zobaczy ze cos przy sobie mamy czy gas czy nóz to inaczej bedzie podchodzil do sprawy. A jeżeli nadal bedzie strugał cwaniaczka to podżgać i tyle w końcu obrona koniecza !!
|
|
Hahaha, no poebało ;D Skoro boisz się wyjść z domu to zamknij dobrze drzwi i siedź, a nie panikujesz na forum. Trzeba po prostu unikać tych śmierdzących melin bo normalny człowiek tam się nie obraca, od zawsze człowiek uzależniony zrobi wszystko, żeby zaspokoić "głód"- nie nowość. To Polska :-)
|
|
Zenit ,nie da się uniknąć jakiegoś feralnego ,tragicznego przypadku . Przykład śp.Krzysztofa Choińskiego. Prawda,ze nie można poddać się panice i lękowi.
|
|
to jestem jakiŚ inny, bo nie noszę noża xD ---------------------------------------------
|
|
Ja nic z tych rzeczy nie mam .
|
|
Tzn.nie noszę przy sobie.
|
|
ja noszę scyzoryk maggajwera :D jak już nosicie ze sobą te maczety i inne rakiety, to jeszcze pamiętajcie, o czymś takim, jak umieć i nie bać się tego użyć, bo te pomoce mogą się obrócić przeciwko wam... no i sraka :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |