Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna tragiczna śmierć .. |
Apeł do władz ,by łudzie nie musieli już umierać w śmietnikach .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna tragiczna śmierć .. |
I Tusk zamknie śmietniki.
|
|
Marlen nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz wogle pojecia a tylko piszesz bzdury ktore zamiescili na portalu.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuchna,Ty masz swój żal nad tatuażami,a ja mam prawo pisać,co mi się podoba .
|
|
ja nie mam zalu...ja to uwielbiam i jak bede chciala to sie wytatuuje od stop do glow i bede happy..a ty jestes desperat pragnacy czyjejs uwagi...i na sile szukajacy znajomych....totalna zenada chlopie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuchna ,nie chodź za mną haha
|
|
nie chodze...2 dni bylam zajeta a teraz sie nudze troszke i relaxuje.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
I będziesz się ze mną droczyć ? nie ma sensu
|
|
staram sie nie..ale ty jestes......................no comment Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam temat jak temat forum jest dla każdego a Ciebie koleżanko sympatyczna nikt nie zmusza do czytania :-)
|
|
Martuchna ,nadrabiaj teraz pisanie :)
|
|
martuchnam buziale i się nie wkurzaj haha to całe forum ma większość ja Ty to nazywasz bezsensownych postó, te co ja piszę też są czasami bez sensu. A akurat ja nie wiedziałem że ktoś umarł w śmietniku dopiero po przeczytaniu tu na forum wszedłem na stronę 4lomza żeby przeczytać.
|
|
zbyszke oki zgodze sie ale marlen wypowiada sie o temacie o ktorym nic nie wie oprocz tego co przeczytal......ja natomiast wiem ale nie zamierzam sie wypowiadac rodzina i tak juz ma tragedie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Marta ,umarł człowiek w śmietniku . Co tu więcej trzeba ?? Nieważne jaką miał sytuację osobistą ,fakt taki jak w temacie.
|
|
ale jaka kolejna wszystke poprzednie (oprócz Pana Choińskiego) ofiary to było menelstwo które wykańczało sie za łyk wina
|
|
Nowy2010 ,jesteś człowiek,czy bydle ? Jeśli umiera człowiek,to człowiek,a jak zdycha bydle,to zdycha bydle. Widocznie czujesz się lepszy PAN !
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=26880 Zmarł w śmietniku Ciało 63-letniego mężczyzny znaleziono rano w śmietniku w pobliżu Szkoły Podstawowej nr 9 przy ul. Ks. Anny. - Na pewno nie było to morderstwo. Według lekarza, który był na miejscu, przyczyną śmierci mogło być wychłodzenie organizmu, albo toksyczne działanie alkoholu – mówi Sławomir Dąbrowski, oficer prasowy KMP w Łomży. Zmarły to bezdomny mieszkaniec Łomży. Policjanci mówią, że nadużywał alkoholu. Wcześniej kilkakrotnie był przewożony przez policję z tego śmietnika. - Lubił tu nocować – mówi Dąbrowski. cz śr, 26 października 2011 13:09 Data ostatniej edycji: 2011-10-26 13:24:36 --------------------------------------------------------------------------- Jakby nie było szkoda człowieka. Tak, to też był człowiek. Ale czy lubił tam nocować to ja nie wiem. Może tak go życie prowadziło, że musiał gdzieś nocować?
|
|
Na pewno śmietnik to nie był jego dobrowolny wybór. Nóż mi się otwiera w kieszeni jak słyszę takie informacje .
|
|
" LUBIŁ tu nocować " haha na pewno, nasz rząd to do pieca się najlepiej nadaje, a tusk na podpałkę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |