Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bulwary nad Narwią :) |
Cieszy mnie to,że w końcu będę mógł w miarę bezpiecznie i o wiele wygodniej popływać w Narwi przepływając przez bulwary nadnarwiańskie i podziwiając przy tym twórczość XXI wieku :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bulwary nad Narwią :) |
zobaczymy. Na razie poczekajmy :)
|
|
a ja że nie będę musiał przedzierać się przez wysypisko śmieci i kleszczowisko :):)
|
|
A na ch.j komu potrzebne są bulwary,ludzie w dobie kryzysu i co raz większej biedy potrzebują większej opieki społecznej a nie chodniczków nad rzeką.
|
|
Bardzo dobrze,że powstanie coś ,co przyciągnie turystów w nasz region . Turystyka jest to prężnie rozwijająca się gałąź przemysłu.
|
|
Marlen. Płynąc w Narwi, przez bulwary nie przepłyniesz , bo bulwarami możesz się przejść, co do wygody i bezpieczeństwa pływania, to zobaczymy. A jeśli chodzi o potrzebę tej inwestycji jestem za, znudziły mi się wycieczki groblą Jednaczewską.
|
|
Wiem,że bulwary są przy rzece,a nie w środku :)
|
|
Turyści będą do nas walić pociągami i szynobusami .:)
|
|
bulwary, zobaczymy jak zbudują. Może być ciekawie:)
|
|
Maruda ,to wcale nie byłoby tak źle,tylko wpierw trzeba by zainwestować w przedłużenie linii kolejowej do Grajewa i dalej do Suwałk .
|
|
zobaczymy czy śmietniki tam ustawią, bo jak nie to zrobi się tam jeden wielki śmietnik.
|
|
Mam nadzieję,że będą tam ławeczki hehe ,to wcale nie byłoby śmieszne,ale cudaki mogą wpaść na taki pomysł,by tam ich nie montować
|
|
1. Jeśli chodzi o inwestycję - jestem za. 2. Pojawił się tu temat szynobusów, przypomnę zatem, że istnieje Fanpage który należy polubić: http://www.facebook.com/pages/Kolej-Na-%C5%81om%C5%BC%C4%99/205099756221067 może ktoś z Was będzie 200nym fanem? :) 3. Autor: 4lomza4 (---.elomza.pl) Data: 26-10-11 16:37 A na ch.j komu potrzebne są bulwary,ludzie w dobie kryzysu i co raz większej biedy potrzebują większej opieki społecznej a nie chodniczków nad rzeką. Jasne, mieszkajmy w zaroślach i przejdźmy wszyscy na zasiłek. Przecież dla tysiaka nie warto wstawać z łóżka! ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
a niech się budują i bulwary. Zawsze z 50 osób będzie pracować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |