Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiszące ogrody totalna klapa |
e całe ogrody to katastrofa zastanawiam się jak taka kobieta jak Pani Magda mogła się pod tym podpisać a Pan Przemek .... taki inteligentny niby na ekranie w rzeczywistości lekceważy człowieka gorzej jak mamusia,myśli chyba ,że tylko z durniami się zadaje szkoda w ogóle o tym mówić, przede wszystkim jak wychodzi z ludźmi rozmawiać niech więcej tych gum orbit żuje, które rozdawali na degustacji może zabije zapach alkoholu no i kierowników tam niemalże tyle samo co pracowników tylko jak jest skarga klienta to jeden do drugiego odsyła tacy kierownicy.Kelnerzy to w ogóle inna historia bo nie zobaczysz tam chociażby i tamtych pań z telewizji tylko jakieś dzieci co biegają i z jakimiś brudnopisami w ręku nie mając pojęcia nawet co proponują do zjedzenia LUDZIE CO TO W OGÓLE JEST RESTAURACJA CZY CYRK? 100krotka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiszące ogrody totalna klapa |
Dobra juz wiemy, ze to klapa tylko po co milion tych tematow? Wystarczylo podbic jeden kazdy by przeczytal.
|
|
Konkurencja "Ogrodów" posty pisze....
|
|
ja tam byłem i było ok.
|
|
hahaha:) Konkurencja "Ogrodów" posty pisze.... To jest nie prawda nie mam nawet żadnej restauracji :) 100krotka
|
|
Nie tylko restauracji nie masz albo inaczej:jej brak doskwiera Ci najmniej.
|
|
Był ktoś tam ostatnio. Wiadomo że po programie jest ok. Mnie interesuje co jest teraz.
|
|
Dokładnie macie rację zdzicho, melosmiacz, von chrupka. Ja byłem z żoną zjeść obiad było super !!! Jak tylko usiedliśmy zaraz podeszła kelnerka 10 min i jedliśmy, smacznie, czysto i z super widokiem. 100krotka126 może i nie jest konkurencją ale dorabia na pisaniu postów za 30 postów talerz zupy od konkurencji, dowiedziałem się z pewnych źródeł :-)
|
|
Witam. Będę tam w sobotę - nie jestem z Łomży ani okolic,mamy tam(wŁomży) z moim facetem parę spraw do załatwienia , będziemy nocowali w Łomży 3 doby i postanowiliśmy,że wpadniemy do Ogrodów.Nie mamy tu interesów tego typu - opinia będzie obiektywna. Pozdrawiam wszystkich znad Narwi.
|
|
Pozdrowionka Genewra :-)
|
|
może wreszcie ktoś napisze jak tam jest naprawde bo faktycznie co kilka dni ktoś na nowo zakłada kolejny post... komuś chyba bardzo zależy żeby ten temat nie znikł z forum...
|
|
miałam napisać "kolejny temat" a wyszło "kolejny post" ;) chyba pora spać...
|
|
To ja Ci napiszę krótko i szczerze JEST ZAJEBIŚCIE. Jedz i sama się przekonasz a krytyków co nie potrafią sobie poradzić z własnym życiem nie słuchaj. Ja specjalnie pojechałem żeby sprawdzić czy to prawda to co piszą i się okazało że nie.
|
|
Buractwo naoglądało się południowo-amerykańskich seriali.
|
|
Dzięki Zbychu, chyba się niedługo tam wybiorę :) pozdrowionka
|
|
Byłem po programie, wszystko było ok. Wybiorę się za tydzień, zobaczymy czy program daje coś na dłuższą metę.
|
|
A kim jest 100krotka126 ? bez komentarza..... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=443897&t=443892 a jakim jeździ autem? to rozszyfrujecie chyba sami..... ![]()
|
|
O ja pierdziele ostro ale wyczaiłeś LoJack Brawo !!! edi# ja byłem nie dawno i jest ok :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |