Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Allegro |
Witam Kilka dni temu allegro zablokowało mi konto miałem ok 90 komentarzy i podali powod ze podbijam sobie aukcje ]Mam takie pytani czy da sie teraz jakoś odblokować te konto ? z góry thx SztuKa -odchamia, ModA - omamia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Allegro |
Poczytaj regulamin.
|
|
Pewnie licytowałeś swoje aukcje z innego konta-wtedy napisz do allegro że masz dwa konta, z jednego korzystasz ty, a z drugiego żona/brat/siostra/wujek itp Jeżeli nie to jest pomyłka. Napisz do allegro e-mail że niesłusznie twoje konto zostało zawieszone.
|
|
napisalem ze muj mlodszy brat sobie zalozyl i niechacy zalicytoawła ciekawe co odpiszą mieliscie cos podobnego ? SztuKa -odchamia, ModA - omamia
|
|
jezli im zaplacisz za odblokowanie i wysles xsero dowodu osobistego to ci odblokuja.ja juz tak mialem wiec wiem :):)
|
|
Ignac ja im sie nie dziwie że ci zablokowali, ponieważ niepełnoletni nie powninni brac udzialu w licytacjach :):)
|
|
Oj cięzka sprawa !
|
|
ale tamto konto to mojego brata i ma 19 lat a JA SIE TYLKO PYTAM BO JESTEM ZALOGOWANY NA FORUM SztuKa -odchamia, ModA - omamia
|
|
A jaki miasz nic na allegro ?
|
|
a co to prrzesłuchanie a co ty tez dzialasz nallegro ? SztuKa -odchamia, ModA - omamia
|
|
Działam też na allego Ps. \Tylko sie pytam :)
|
|
Powinni Ci zablokować dożywotnio. Oszukujesz i jeszcze się pytasz, co zrobić, aby oszukiwać dalej !!
|
|
Peter zgadzam sie z Tobą !!!!!!!!!
|
|
ja sobie podbijalem tak aukcje nikt m,nie nie zablokowal ale wpadla mi wtedy niezla sumka do kieszeni wiekszosc ludzi tak robi
|
|
A potem krzyczą: ratunku, oszókali mnie na allegro !! I powinni kroić każdego, bo sami tak postępujecie. Niech tylko ktury zacznie wrzeszczeć, że go nabrali. Zbierze się kupa cwaniaków i jeden drugiego kroji. Jak ma się piętnaście lat, jak autor postu, to nic mu nie grozi. Masz rację.... skubaj tych starszych naiwniaków !! Jak będą goli to będą robić zakupy w Stokrotce a nie na allegro !!
|
|
kto nie zna regulaminu allegro ten długo tam nie pożyje i basta. trzeba być uczciwym! A Stokrotka jest fajna, można bezpłatie zjeść winogona :D
|
|
kuzwa, co watek samych cwaniakow? na allegro podbijaja i winogrona jedza za darmo w sklepach... ;)
|
|
ale trzeba zjeść najpierw winogrono żeby sprawdzić czy są dobre i kupić więcej Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
zycie to nie bajka trzeba kombinowac raz tak a raz tak
|
|
albo my ich albo oni nas co wybieracie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |