Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaproponowano mi prace |
jaka stawka godzinowa jest teraz na Lomzynskim rynku.Mowiono mi ze od 10 zl w gure,chcialabym sie dowiedziec czy za takie pienadze mozna podjac prace w biurze,sklepie???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaproponowano mi prace |
Ni H*j a nie podejmiesz takiej pracy nawet na rynku sprzedając zapiekanki za 3 zł
|
|
W gÓrę jak już! Stawka jest zależna w jakim fachu, z tego co mi wiadomo, w sklepie ekspedientkom płacą marnie, 1000-1200zł, pracując po 8 godzin dziennie licząc, że pracujących dni w miesiącu jest 26 dniówka wychodzi jakieś 40-45 zł maksymalnie, podziel to na 8 i masz stawkę za godzinę jako ekspedientka.
|
|
piszesz :"w gure". Jeszcze mi powiedz, ze w biurze bedziesz ksiegowa..
|
|
Nie to nie księgowa to nauczycielka polonistyki!
|
|
Layerkaz ja to bym ją dał na kierownika w dziale handlu zagranicznego szybko by poszła w gUrę i została dyrektorem
|
|
kolego ty nawet niewiesz co to jest handel zagraniczny,a piszesz glupoty,blad moze kazdemu wyskoczyc.
|
|
wpm a tu Cię zdziwię kolego wiem akurat co to jest ponieważ prowadzę taką działalność już 10 lat :-)
|
|
a jeśli chodzi o ten błąd to ja tylko żartowałem wiem że każdemu może się zdarzyć Nie gniewaj się .... PS. Tam wyżej miało być koleżanko ;-)
|
|
Zbychu ostygł z emocji :)
|
|
jestem już chłodny ;-)
|