Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabójstwo słowem .. |
Gorsze od zabójstwa fizycznego ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabójstwo słowem .. |
Nie przypuszczałem że słownie można kogoś zamordować. Człowie żyje ileś tam lat i ciągle dowiaduje sie nowych rzeczy .
|
|
Krótko żyjesz chłopcze :)
|
|
Pisząc chłopcze odebrałem Tobie ileś tam nerwów ,czyli zdrowia,czyli życia ..czyli zabiłem Cię słowem w jakimś tam stopniu ..ech .. Marcin? żyjesz jeszcze ? To nie gniewaj się :)
|
|
najpierw powiedź komuś, żeby cię zabił słownie a potem czynem i zobaczymy które jest gorsze hehe
|
|
Zdecydowanie zabójstwo słowem jest gorsze od zabójstwa fizycznego .
|
|
bam bam :D
|
|
Marlen, to prawda. Niektóre słowa sprawiają, że nie chciałbyś żyć
|
|
Czy mało jest rodzin ,w których najczęściej mąż-mężczyzna znęca się psychicznie nad swą żoną-kobietą ?
|
|
Ale są też kobiety,które swym gadulstwem odbierają męzczyźnie chęć dalszego ,wspólnego życia ! hehe
|
|
Berenike ..ech ..
|
|
miałam na myśli ogólnie o osobach bardzo bliskich, kochanych, którzy sprawiają ból. Może to też być mąż ale na znęcanie się kobieta nie powinna zezwalać, także psychiczne.
|
|
Autor: Marlen (---.opera-mini.net) Data: 23-10-11 21:51 Pisząc chłopcze odebrałem Tobie ileś tam nerwów ,czyli zdrowia,czyli życia ..czyli zabiłem Cię słowem w jakimś tam stopniu ..ech .. Marcin? żyjesz jeszcze ? To nie gniewaj się :) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Aż tak wrażliwy na duperele to ja nie jestem :):) Więcej nerwów i zdrowia czyli zycia odebrałes sobie niż mnie :):):):):)
|
|
O nie Marcinie ! Nie Nie . Ja jestem spokojnym i tolerancyjnym obywatelem . Nie uprawiam samookaleczeń :)
|
|
Nastepny ,*********' strzela slownymi kapiszonami i zabija humorem. Fajny bylby western jakby dwoch rewolwerowcow stanelo naprzeciwko siebie i zamiast koltow krzyczeliby do siebie TY CH...U a drugi na to TY QTASIE.I po zakonczonym pojedynku zaburaczeni,ze spuszczonymi glowami rozeszliby sie do domow.Niezle!
|
|
Ale niektórzy są postrzeleni . Hehe
|
|
samogwałt Marlenie to nie jest samookaleczenie.
|
|
A ktoś coś pisał z mojej strony o samogwałcie ? Uważam ,ze wszelkie gwałty powinny być karane dożywotnim pobytem w kamieniołomach. :) ps.następny maniak seksu czepia się mnie,bezbronnej kobiety ! hahahaha
|
|
@siwysiwy haha marlen masz nick sugerujący ze jesteś płci żeńskiej, pisze w formię męskiej zaraz mówisz o sobie jako kobiecie? ty dziwny jakiś? haha
|
|
Muszę raz zachęcać,raz zniechęcać . Hahaha
|
|
Albo dziwna hahaha
|