Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga na panią kasjerkę w POLO która |
oszukuje na kasie!! Wczoraj narżnęła mnie na 20zł a kilka dni temu moją ciotkę - miała do zapłaty około 30zł a kasjerka wydając resztę ze 100zł wmawiała jej że schowała 50zł do kieszeni.. Chodzi o starszą panią z krótkimi włosami pomalowanymi na bląd. Nawet jak sie stoi w kolejce do kasy to klienci szepczą : " O to ta pani co oszukuje, trzeba uważać.." Napisałam to tylko ku przestrodze, wstrzymajcie się od głupich komentarzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga na panią kasjerkę w POLO która |
mnie jak baba oszukała w lidlu na 2zł to przestałem chodzić do tego lidla a nie lepiej wezwać kierownika żeby przeliczył przy was całą kasę? i sprawa wyjaśniona, trochę zejdzie ale od razu sprawa się wyjaśni i po krzyku
|
|
tak, tylko że ja zrobiłam zakupy starszej osobie i zawiozłam je poza Łomże i dopiero wtedy zorientowałam się o tym że mi źle wydała.. jakbym wróciła po kilku godzinach, po tak długim odejściu od kasy to kto by mi to uznał..? Przejechałam się i teraz będę uważać. I radzę również innym, bo człowiek kokosów nie zarabia, wszystko i tak drogie to jeszcze kasjerki rżną jak mogą..
|
|
w Kauflandzie tez oszukują robiłam zakupy na ponad 400 zł i doliczono mi 55 toreb foliowych ! w domu zobaczyłam dopiero paragon -odradzam Kaufland niezła jest biedronka ,EWA Eva Ali-baba
|
|
po co Ci tyle toreb?
|
|
oh ojebali na 2plny łomziańskiego byznesmena ... to sie nadaje do Kontaktów do kroniki policyjnej ! ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
![]()
|
|
Andy C dobre :D:D
|
|
:D ![]()
|
|
:))
|
|
;)))) ![]()
|
|
to Twój zakup ? :)
|
|
Nie nie jadam miecha a zapatruje się tylko tutaj;) ![]()
|
|
zawsze wybieram sklep gdzie jest tanio;) ![]()
|
|
![]()
|
|
Andy wymiatasz hahaha
|
|
:D ![]()
|
|
![]()
|
|
to ostatnie foto to jawna przeróbka
|
|
W biedronce tej najblizej Kauflandu tez pani oszukuje... raz dalem sie ale za drugim razem zwracalem bacznie uwage co robi i juz sie nie dalem... a mianowicie mialem 2 paczki jajek ... pani biorac pierwsze jajka kliknela w kasie ze sa 2 takie same rzeczy i nabila jednym BIP'em x2 a nastepne wziela do reki i zamiast polozyc juz przy moich zakupach tez najpierw je nabila... efektem koncowym na paragonie jest to ze pozycje sie zgadzaja 2x jajka ale ilosci juz nie ... pierwsza pozycja to jajka x2 a druga x1 wiec kupilem 2 paczki jajek w cenie 3 ... drugim razem nie dalem sie nabrac i zwrocilem uwage i powiedzialem jej ze to juz nie pierwszy raz mi tak pani zrobila ... i sie zaburaczyla i burknela "bylo reklamowac"...
|
|
Zamiast oskarżać kogoś lepiej jest sprawdzić paragon. nie myli się tylko ten co nic nie robi. To może być zwykła pomyłka a nie celowe działanie. ak
|
|
Drugi raz z rzedu ta sama baba ? Zastanow sie... zwracalem uwage i zrobila to celowo...
|
|
akai272 ja nie oskarżam tylko ostrzegam innych - a to różnica. Przedstawiłam sytuację jaka mnie spotkała i tyle
|
|
po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się ........ trzeba patrzeć co się daje i bierze i zaraz reagować a nie wyżalać się nad sobą , że to że tamto .... :)
|
|
Autor: robciu (---.181.89.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 22-10-11 15:11 po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się ........ trzeba patrzeć co się daje i bierze i zaraz reagować a nie wyżalać się nad sobą , że to że tamto .... :) - Juliusz Cezar po przeczytaniu tego , zapewne by powiedział: przybyłem, przeczytałem,za głowe się złapałem A kto tu się wyżala.../ napisać nie można..? przeszkadza ci to ? - to udzielaj się w innych tematach a nie tu..proste
|
|
Kloszard, a co ona ma z tego dla siebie, że ci dwa razy jajka policzy? Może jakaś nowa kasjerka, albo naprawdę jakaś zbyt nieuważna. Albo nie lubi cię i celowo ci to robi :)
|
|
ale przecież kazdy to rozumie że się można pomylić, pomyłka to pomyłka.. mi też raz w polo ( już z pół roku temu ) kasjerka powiedziała że mam zapłacić za zakupy 75 zł zamiast 35 ... a że byłam wtedy w miarę przytomna to powiedziałam : Co??? A ona na to : o przepraszam, pomyliłam się, 35zł ma pani do zapłaty.... Jak dobrze ze nie byłam wtedy zamyślona co mi się czasami zdarza.....;)
|
|
![]()
|
|
Green,czesto bywa zamyslona o siwym siwym.Np.jaka to by wymyslna pozycje zaserwowac mu na kolacje.Prawda,Laska?
|
|
siwysiwy nie kumam
|
|
Autor: Porażka (---.elomza.pl) Data: 22-10-11 15:25 zakładasz temat tak ??? no to każdy ma prawo się wypowiedzieć tak ??? jak ci się nie podoba to nie zakładaj tematów i po problemie heheee na prawdę Porażka ???
|
|
siwysiwy chyba ostatnio pościsz;) ![]()
|
|
do robciu : założyłam temat żeby przedstawić sytuację i uoomnieć innych aby spr rachunki. Wypowiedzieć się można a ty skoro jesteś taki dobroduszny no to nie wypada mi nic innego tylko życzyć ci zeby cię przy kazdych zakupach rżneli na minimum 30 zł. Albo sam honorowo w imię tego tematu zostawiaj kasjerkom 2-3 dychy w formie tzw napiwku, będzie nowa moda..po zakupach takiego gościa jak ty nie będą musiały rżnąć innych, ok ? :) ( skoro uważasz że to nie problem )
|
|
Porażka --- ty ja patrze że chyba czytać a nawet rozumieć nie umiesz bądź ja nie wiem i nie rozumiem ciebie he , ale to szczegół . ja pierwszy wyciągam rękę do ciebie na zgodę bo dalsza taka konwersja nie ma sensu ok ??? więc jak ?? jak by co to ja sam czasami zostawiam napiwek jak ty to określasz he bo ja jestem dobrym człowiekiem i nie znoszę chamstwa ..... :)
|
|
robciu ja Ci też podaję rękę na zgodę :) Moze faktycznie się nie zrozumieliśmy... Ja też jestem dobrym człowiekiem ale czasami denerwuje mnie jak coraz częsciej spotykam się z oszustwem mniejszym lub większym..gdyby w każdym sklepie tak mnie nacinali to moje zakupy skonczyły by się po tygodniu :)
|
|
W POLO nieprzyjemne sa kobiety za bardzo
|
|
ja tam nie robię zakupów bo mnie ten sklep jakoś od samego początku odraza .... spoko Porażka , tylko trzeba czy tu czy gdzieś indziej zwracać uwagę. co innego jak się samemu zostawi parę groszy a co innego jak ktoś sam sobie weźmie he . :)
|
|
A może liczyć nie umie? czy zauważyliście,że dając Paniom przy kasie ,,przykładową końcówkę,, gubią się i nie wiedzą ile wydać??mało tego--twierdzą,że Ty źle liczysz,podaję przykład...rachunek 37,28 zł,daję 50 zł i drobnych 2,28 zł,a Pani patrzy i mówi,,dla Pani 20 zł,,? --oczywiście z zapytaniem;/ ja na to--,,nie dla mnie 15 zł,, i wtedy pytanie,,ale jak to,,??-kto ją posadził na tej kasie? Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |