poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jakim prawem

jakim prawem choinskiego wprowadza do kosciola?i to jeszcze do katedry.Czym niby ten (...) sobie zasluzyl ,bo na pewna nie dobra prezydentura.

Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jakim prawem

IDIOTO co za bzdury wygadujesz!!!

:>

O zmarłym źle sie nie mówi!!!! Jeszcze w takich okolicznościach!!

gdzie jest administrator?

ze niby co tu jest debilko bzdura?jak masz problemy z dostrzezeniem rzeczywistosci to poszukaj dobrego specjalisty

kamcio karaluchem to jesteś tY deklu to był człowiek nie ważne jaką funkcje pełnił.
Nie chcę Ci źle wróżyć ale żebym czasami nie zgnił w rynsztoku, nie będzie kościoła, nie będzie grobu

Trochę szacunku dla zmarłego i rodziny, każdy ma prawo do godnego pochówku a Tobie co do tego ?
Idź strzel się w swój zakuty łeb to może Ci coś wpadnie, mam nadzieje, że twojej trumny do kosciola nie prowadza tylko zakopia gdzies pod drzewem frajerze.

Co za burak i bezczelny bydlak....

oj Zbychu widzę,że i Ciebię ponioisło.

@kamcio
Może dlatego, że całe życie był pedagogiem i służył innym?
Może dlatego, że po prostu był dobrym człowiekiem?
Może dlatego, że nie traktował ludzi jak lalki marionetkowe?
To powinno Ci wyjaśnić dlaczego. A mi osobiście nie przeszkadza to co Ciebie bulwersuje, bo to nie moje decyzje i mnie to nie dotyczy.
Jeżeli ktoś podjął taką decyzję - z chęcią się z Nią zgodzę, ale gdybym miał inne zdanie to i tak bym nie siał nienawiści na forach internetowych i stojąc naprzeciw - bo tak mówiąc serio - w jaki sposób to tyczy się Ciebie i jak Cię to krzywdzi człowieku, żebyś tak się wypowiadał?

Patrząc na życie można powiedzieć,że wszystko jest względne - jednak już samo życie potrafi często być bezwzględne,pociecha w tym ,że nadal wszystko w Twoich rękach..

,a teraz masz+ u mnie.

kamcio tobie się zajebiscie nudzi w dupie się już poprzestawiało. jak możesz mówić coż zlego o zmarłym, po co w ogóle rozwijasz temat skoro nie lubiłeś zmarłego ?. Zero wartości , moralności i błąd w twoim wychowaniu. Pan Krzysztof nie był tylko prezydentem ale był też osobą , kochającą swoją żonę, dzieci i wnuki. I z tego co wiem wychował swoje pociechy na porządnych , wartościowych ludzi.
Co się dzieje w tej Łomży?????ludzie nie umieją uszanować osobistej tragedii , żal

do kamcio : a co ciebie śwancu to obchodzi gdzie i kogo wprowadzą..? Bo niby kim ty jesteś śmieciu bez wychowania że śmiesz wogóle zabierać głos w tej sprawie..?

nie on jeden dobrze wychowal dzieci a i po miescie chodzilo wieku pedagogow ktorzy takze wychowywali a nie tylko uczyli i na taki pochowek w mniemaniu niektorych nie zasluzyli.a dlaczego?bo nie wchodzili w d dupsko biskupowi

gdzie jest krzyż !!!

no i do dzis argumentow za takim potraktowanie pogrzebu brak.czy moze jednak ktos potrafi to zaargumentowac?jezeli kogos urazily moje slowa to przepraszam!!! I nie jestEM zazdrosny ale uwazam ze byli ludzie bardziej godni katedry.

Moim zdaniem katedra to doskonałe miejsce na pogrzeb. Śmierć jaką spotkała śp Krzysztofa dotknęła każdego człowieka , który ma w sobie choćby krzty sumienia, wartości , serca. Oprócz tego ,że był vice prezydentem był wspaniałym , serdecznym , miłym człowiekiem. Więc nie siej już kamcio jakiejs zbednej prowokacji

Przestań - po prostu przestań trolu.
Może byli ludzie godni katedry - na pewno byli.
Ale to ani moja ani Twoja rola oceniać kto był bardziej godny czego.
Na szczęście decyduje ktoś inny.
Myślę, że nie znalazł się tam bez powodu więc skończ proszę te swoje pytania.
Dostałeś garść argumentów.
Nie trafiają do Ciebie, bo masz inny sposób rozumowania - i tyle.
Na tym zamykamy dyskusję - wypowiedziałeś swoje zdanie, była mała dyskusja i o czym chcesz dalej rozmawiać?
Jak to dla Ciebie taki problem to idź do psychologa i powiedz, że straciłeś chęć do życia, przez to, że nie dostałeś zadowalającej odpowiedzi na mało ważne pytanie na forum 4lomza.pl .

Jestem ateistą i generalnie mam gdzieś wiarę w coś co nie istnieje (więc i kościół i sprawy pogrzebów generalnie nie są na ogół dla mnie ważne) - ludzie nie mogą rozmawiać ze mną przez pryzmat wiary podając jako argumenty dogmaty, czy wyjaśnienia które wiary właśnie wymagają.
To przez to, że posługuję się logiką i racjonalizmem a nie wiarą czy religią. Wierzyć mogę w drugiego człowieka, w siebie czy lepsze jutro.
Zauważ pewną alegorię - tak jak z ateistą nie dyskutuje się używając argumentów wiary, tak z człowiekiem upośledzonym społecznie i emocjonalnie (takim jak Ty) nie można rozmawiać podając jako argumenty to, że po prostu był aktywnym, dobrym człowiekiem, piastującym niegdyś ważne stanowisko - argumenty do Ciebie nie trafią, ponieważ używasz innego sposobu patrzenia na świat.
Zastanawiające jest to, że ja szanuję zdanie innych nawet jeżeli się z nim nie zgadzam a w tej sytuacji , stawiając się w sytuacji wierzących i obywateli którym pomógł uważam tą decyzję za dobrą, mimo że tak naprawdę nie ma dla mnie znaczenia kto gdzie leży - myślę, że Jemu to już jest obojętne.
Ale skoro nikt poza małym odsetkiem ludzi takich jak Ty nie sprzeciwia się i reszta aprobuje decyzję, to po co robić aferę niczym z Kaczką na Wawelu...
Masz swoje zdanie, to dobrze - ale przestań obrażać ludzi i zachowywać się nie taktownie w stosunku do innych, którzy akurat przeżywają tą bądź co bądź tragedię.
Poczuj się w minimum człowiekiem obdażonym empatią i posiadającym szacunek do innych i przestań drążyć temat.

Patrząc na życie można powiedzieć,że wszystko jest względne - jednak już samo życie potrafi często być bezwzględne,pociecha w tym ,że nadal wszystko w Twoich rękach..

Morderstwo dla pieniedzy raczej nie jest powodem dla wprowadzenia do katedry. Nie jedna osoba juz tak zginela i pogrzeb miala normalny. Osob milych,wspanialych jest u nas wiele. Jakim byl prezydentem wystarczy spojzec na stan edukacji po tych 8latach. Poza tym nie prowokuje tylko chce traktowanhja w sposob godny innych,zasluzonych dla naszego grodu.

do kosza z tym wątkiem

Wypowiedzi zdradzające nie tylko dysfunkcję intelektualną autora ale także aberrację systemu moralnego w dodatku czytane w dniu pogrzebu powodują u czytających odruchy społeczno - fizjologiczne na poziomie pierwotnym.

Deprywacja emocjonalna autora może wynikać z jego problemów z percepcją, braków umiejętności decentracji, różnic społeczno - kulturowych, skłonności do formułowania myśli na podstawie stereotypów, lub złej samooceny i złego samopoczucia.

Biorąc pod uwagę to jakim pan Choiński byl czlowiekiem oraz w jaki sposób zginął wypowiedz ta jest wysoce nie na miejscu w obliczu tragedii takiego wymiaru.

Wyrazy współczucia wszystkim Jego bliskim i znajomym.

Autor: _maly_ (---.elomza.pl)
Data: 21-10-11 16:40

oj Zbychu widzę,że i Ciebię ponioisło.

No może trochę tak, przepraszam. Ale ten "ktoś" na pewno nie chciałby się zamienić z tym Panem na miejsca a pisze takie głupoty kłócąc się o katedrę

Wysoce nie na miejscu byly wasze wypowiedzi PO.paprancy jak pyskowaliscie i szczekaliscie nt.miejsca i sposobu pogrzebu wielkiego,wspanialego prezydenta i czlowieka-p. Lecha Kaczynskiego.

160 cm to wielki ???

zawsze wiedzialem ze PO ma zjebane lby.

Człowieku - zamknij się wreszcie.
Po co starasz się obrażać ludzi? Samoocena Ci wtedy rośnie, czy jak?
Jakby wyznanie, przekonania polityczne, czy zasobność portfela miały coś do tego jakim ktoś jest człowiekiem i jaką ma osobowość.
Może jednak weź te psychotropki od lekarza bo widzę, że ominąłeś dawkę i przestały działać.
Jak zwykle, kozak w internecie - nieudacznik w życiu na własne życzenie.
Ale nie dziwię się - bo gdybyś się tak wypowiadał w życiu realnym to szybko by Ci to ludzie "wybili z głowy" .

wlasnie w tym przypadku zarobnosc portwela byla kryterium.bo gdyby chodzilo tyLkn czy byl dobrym czlowiekiem to co drugi dzien bylyby nab.pogrzebowe w katedrze

kamcio taki mądry jesteś tylko na forum? idź tam gdzie trzeba głosić swoje poglądy..ale może się okazać że jestes zwykłym prostakiem który po prostu chce tylko namieszać..

Robimy zrzutę na leczenie Kamcio trzeba chłopakowi pomóc

Kamcio to tY w 0:08 minucie tego filmu

http://www.youtube.com/watch?v=8JNBczO2c3Q

to nie ja ale podpisuje sie pod tym

Czyli sam sobie zaprzeczasz bo jesteś za tymi mendami co zabili, to właśnie takie szumowiny jak te coś na filmie są do tego zdolne

Nigdy nie głosowałem na PO ani na lewicę. Jestem konserwatystą podobno strasznym.
Dlatego byłem na pogrzebie.

Pytania osobiste:
Kibicem jestem od zawsze - a ty ?
Czy też jesteś prawicowy ? Też byłeś na pogrzebie ? Widziałeś rodzinę ? I tych ludzi (zwykłych) którzy przyszli ? A łzy widziałeś ?

Prośba:
Proszę nie podpisuj się kibicowsko bo to jest prowokacja mająca na celu ośmieszenie/ skompromitowanie także kibiców.

oj tam oj tam
jeżeli o mnie chodzi to wszystkich można chować w katedrze

ale z skąd się wzięło powiedzenie że o zmarłym się źle nie mówi czy tam w ogóle się nie mówi to niepaniemaju

jest w łomży jakiś cmentarz na którym nie położyli łapy panowie w czarnych szlafrokach?

zbychu na sto pro jestes elektrykiem, ktory ma tak szerokie ego, dzieki ktoremu nie widzi nikogo innego i liczy sie tylko jego opinia... wez czlowieku daj jakis wklad w swoje czlowieczenstwo tam gdzie zyjesz a nie wyrazasz to publicznie

ŁKS

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org