poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybieracie sie?

Jechałam dziś rondem i zauwazyłam plakat w salonie Beauty Sun na (nie jestem pewna czy tak)na długiej po starym CTO. Maja weekendowa promocje na -30% na fryzjera,kapsułe spa i jeszcze kilka innych usług (nie byłam w stanie zauwazyc). Może ktoś sie wybiera? Powiem szczerze ,ze korzystałam tam z rollmasazu i fryzjera. Wszystko na +,ale najbardziej do gustu przypadła mi obsługa,zawsze czuje sie tam jak w domu,a nie "sztywno" jak w innych salonach.Ponadto sama nie korzystam z solarium ,ale panie oprowadziły mnie po kabinach i szczerze powiem ,ze maja duzy wybór łożek opalajacych ,ciekawym urozmaiceniem i udogodnieniem jest specjalne łożko dla klaustrofobików i kabina natryskowa(mam wielka ochote skorzystac z tej opcji opalania!) co jest nowościa w naszym miescie z tego co sie orientuje. Zrobili sporą konkurencje dla Sudan Sun,a wy co myslicie? Bywacie tam?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybieracie sie?

zaraz ci napiszą,że to kolejna reklama....

Lala22

Zapewne. ;)

No bo to reklama założyła konto żeby to napisać

Imię (nazwa) użytkownika: Ona30
Imię: Klaudia
E-mail: legalnaa@onet.pl

Ja bym się wybrał ale ubierać mi się nie chce :):)

ja się nie wybieram, u fryzjerki byłam kilka dni temu ( znalazłam dobrą i niedrogą na ul. Mazowieckiej ), na solarium na razie przestałam chodzić - lato się skonczyło, ciała nie trzeba pokazywać i tylko se samoopalacz kupiłam do twarzy - wystarczy :) po solarce zaczeła mi się taka dziwna skóra na twarzy robić...:( starzeć sie szybciej chyba..:( więc koniec z tym na razie

I masz racje rajderko z zielonej bryki ;) Naturalna cera jest najpiękniejsza, jaka by nie była, blada czy nie :)

green - zgadzam się, ja równiez nie uczeszczam na solarium wole naturalne słoneczko,w lato poszłam kilka razy (kazdy wie jakie lato było w tym roku zdradliwe) i miałam sucha skóre, której nie mogłam doprowadzic do porzadku.

Gdybym miała coś reklamowac to tylko firme mojego teścia ,a no własnie co do tej firmy.. żartuje, nie bede lepiej tego robic :)

Od dawna tam pracujesz? Swego czasu też pracownik chciał się podlizać szefowi i zrobić reklamę na tym forumie ale wyszło odwrotnie tak że to dość ślizga sprawa.

Pracuje w sanepidzie dla zainteresowanych (moze dla dociekliwych podam imie i nazwisko na e-maila?) Widze,że mamy w Łomży mało inteligentnych ludzi jak widac,którzy siedza godzinami na komputerze i szukają wrażen.

Byłam ciekawa opini ludzi ,ponieważ to nowy salon,a nie był jeszcze kontrolowany.

Ona30 dobrze się maskujesz najpierw zwiad potem atak;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org